⭐ OFERTA ZILEI ⭐
Ai 8% reducere pentru toate produsele din categoria Remedii naturale.
00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Metode pentru a avea un corp ferm

Metode pentru a avea un corp ferm
     

În primul rând, trebuie să luăm în considerare ca unele părți ale corpului pierd din fermitate mai repede, de exemplu decolteul, fese, brațul și coapsele.

Pe coapse țesutul este slab iar modul de viață necorespunzator le distruge și mai tare. Cel mai indicat ar fi să trăim sănătos însă puține persoane aplică această metodă, dar toxinele trebuie sa le eliminăm oricum. Există o solutie convenabilă, infra sauna. Este mult mai eficace decât sauna tradițională. Radiațiile infra intră sub piele unde se transformă în energie termică, încălzesc metabolismul și se declanșează procesele de detoxifiere și regenerare. Sauna infra elimină toxinele din metabolism, iar limfa elimină toxinele. Pielea devine mai fermă și în acelaș timp se poate slăbi. Vizitează o dată pe săptămână sauna.

Brațul își poate pierde din fermitate repede, dar problema poate fi rezolvată cu ușurință. Dacă începi să te antrenezi se va vedea cu siguranta rezultatul. O poți forma și cu greutatea corpului tău, făcând flotări. La început să faci 3x10 repetări, apoi 40x10 pe urma 15, 20.

Un alt exercițiu cel al tricepsului- așează-te pe jos, sprijină-te cu spatele de un scaun sau de canapea, și ridică-te împingând din brațe. Repetă numarul exercițiilor la fel ca și dinainte. Daca vei face de 4 ori pe săptămână acest exercitiu, după două săptămâni deja vei vedea rezultatul.

Sânii și decolteul sunt părți sensibile ale corpului feminin și pielea se lasă foarte repede. Nu numai că pielea este subțire pe partea aceasta a corpului dar are și glande sebacee și de aceea trebuie îngrijit regulat. Poți avea sâni fermi și la 50 de ani dacă le acorzi atâta atenție și îngrijire cât feței. Nu este nevoie să cumperi creme scumpe, mai indicat este să te duci la un magazin naturist și să cumperi ulei de semințe de struguri. Uleiul de semințe de struguri este unul dintre cele mai eficiente uleiuri pentru fermitatea pielii.

Stomacul nu poate digera sâmburii de struguri, doar prin presare/stoarcere putem ajunge la continuțul nuritienților valoroși din aceștia. Previne pielea de la îmbătrânirea prematură, are capacitate de a regenera țesuturile de colage, stimulează creșterea lor.

După ce ai facut duș, usucă-ți pielea și masează-ți ușor sânii, decolteul și gâtul. Uleiul din sâmburi de struguri este foarte bun si pentru fese și coapse. Peste 40 de ani poți schimba loțiunea de corp în ulei, iar dacă vrei ca uleiul să fie parfumat, toarna 10 picaturi de ulei de trandafir în 100ml de ulei și agită-le bine.

Dieta si fitness - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Articole precedente

Morcovul, cel mai prețios rezervor de vitamine

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.