✨ TENTATIA ZILEI
Ai 10% reducere pentru toate produsele din categoria Mancare sanatoasa.
0zile :00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Cum sa slăbim sănătos

Cum sa slăbim sănătos
     

Dacă v-ați decis să faceți o cură de slăbire, trebuie să țineți cont neapărat de anumite chestii. În primul și în primul rând trebuie să înțelegeți că nu o să găsiți produse miraculoase, care dintr-o zi la alta vă scapă de kilogramele în plus. Pe lângă acest fapt o cură de slăbire ar trebui să fie începutul unui mod de viță mai sănătos.

Sfaturile de mai jos vă ajută nu numai să scăpați de câteva kilograme, ci și să vă mentineți sănătatea.

1. O cură de slăbire nu poate să înceapă fără sa luați o doză sufiecientă de vitamina D. Trebuie să aveți mare grijă la doza potrivită, pentru ca această cantitate diferă de la om la om.

2. Dacă nu v-ați lăsat încă de băuturile carbogazoase care conțin zahăr, să nu așteptați pierderi în greutate. Aceste produse nu sunt sănătoase, iar au un efect negativ și asupra greutății voastre.

3. Mișcarea este esențială în viața fiecărui om. Ne petrecem timpul în birouri, lucrând în fața calculatorului, ceea ce înseamnă că nu prea facem mișcare în timpul zilei. După orele de lucru vă recomandăm să faceți mișcare cel puțin 30 de minute în fiecare zi.

4. Mulți oameni se confruntă cu probleme emoționale, iar aceste probleme se manifestă în acțiuni cum ar fi mâncatul. Vă sfătuim să cereți ajutorul unui prieten, sau chiar a unui specialist pentru a trece peste perioadele grele.

5. Mâncarea este foarte importantă în viața noastră, iar dacă consumăm alimente de proastă calitate, o să ajungem să avem deficit de minerale. Dacă facem un efort și menținem nivelul mineralelor în organismul nostru, nu o să avem poftă de „snackuri”.

6. Trebuie să creeam țeluri pe care să le putem atinge, numai așa o să avem satisfacția și energia necesară să mergem mai departe în fiecare zi către scopul nostru cel mare.

7. Ultimul nostru sfat este să vă pregătiți din timp, pentru că o să vă fie foame în primele zile/săptămâni. Asta nu înseamnă că trebuie să vă înfometați, dar să aveți grijă la calitatea și la cantitatea alimentelor consumate.

Dacă reușiți să vă țineți de aceste sfaturi, aveți ambiție și energie, vă promitem că o să vă atingeți țelul și o să dați jos niște kilograme importante. Vă dorim succes!

Dieta si fitness - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.