Luna AdNatura
-20% din pretul original la toate produsele
00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Cum sa slabesti cu Aloe Vera

Cum sa slabesti cu Aloe Vera
     

Aloe Vera este o plantă cu beneficii extraordinare, proprietățile sale fiind foarte bine cunoscute încă de acum aproape 4000 de ani. Este cunoscută și sub numele de "planta de prim ajutor". Aloe vera conține 20 dintre cei 22 de aminoacizi existenți în structura corpului uman, inclusiv șapte din cei opt aminoacizi esențiali, care nu pot fi sintetizați de organism. De asemenea, planta mai conține: vitamina A (carotenul), cu efecte benefice asupra vederii, și vitamine din complexul B, indispensabile în buna funcționare a celulelor nervoase (aloe vera este singura plantă care conține vitamina B12). În plus conține vitamina C (protejează organismul împotriva infecțiilor și a efectelor stresului) și vitamina E (previne instalarea aterosclerozei).

Aloe vera administrată pe cale orală duce la accelerarea metabolismului și este un detoxifiant excelent. Sucul aloe vera, din pricina efectelor laxative, forțează alimentele să meargă în colon înainte ca toate caloriile aduse prin alimentație să fie absorbite de către organism. În consecință, vei putea să absorbi mai puțin din ceea ce consumi. Sucul se poate face și acasă: selectează 8-10 frunze din plantă, apoi spală-le cu apă rece în mai multe rânduri.  Cu ajutorul unui cuțit, taie țepii care inconjoară frunza și apoi taie-o în două. Se colectează pulpă, tot cu ajutorul cuțitului și se trece prin blender până când devine o pastă moale, fără cocoloașe. Pasta obținută se adaugă peste 4 litri de apă sau suc de fructe (sau o combinație dintre cele două). Pulpa de aloe vera are un gust usor amar, iar combinația cu alte sucuri de fructe face ca rețeta finală să fie mult mai ușor digerabilă. Ține sucul într-un recipient din sticla, la frigider.

De asemenea, băutura din aloe vera este bună pentru sănătatea orală. Sucul vă împiedică dezvoltarea bacteriilor dăunătoare în gura și va reduce riscul apariției unor boli. 

Dieta si fitness - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Articole precedente

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.