⏰ Reducere de -10% la toate produsele de pe site
00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Cele mai eficiente metode de remodelare corporală

Cele mai eficiente metode de remodelare corporală
     

Remodelarea corporală include toate tehnicile și procedurile prin care se obține o silută de invidiat, prin eliminarea țesutului adipos, a celulitei și tonifierea mușchilor și a pielii.

Remodelarea corporală poate înseamna inclusiv efortul de transformare a siluetei prin sport, dietă și suplimente nutritive ori ceaiuri cu efect de îmbunătățire a tranzitului intestinal. În sens restrâns însă, tehnicile de remodelare cele mai uzuale cuprind procedurile de electrostimulare, masaj și împachetări cu substanțe active anticelulitice și cu efect de elasticizare a pielii.

Prin aplicarea corectă a câtorva tehnici combinate de remodelare corporală se poate slăbi cu până la 50% mai mult și mai repede decât doar prin dietă și sport. Este recomandat a se începe cu o vizită la nutriționist, ca să eliminăm obstacolele pe care singuri ni le punem printr-o alimentație greșită ce impiedică topirea depozitelor de grăsime, iar apoi un plan bine gândit de efort fizic, ședinte combinate de masaj, electrostimulare și împachetări, ajută la pierderea kilogramelor în plus mult mai ușor și mai bine proporționat.

Dacă remodelarea face parte dintr-un program complex de slăbire, nu s-a constatat niciun caz în care să nu funcționeze. 

Dacă mâncăm rar, pe apucate, în special seara, iar ziua ne înfometăm, așa cum fac mulți oameni din lipsă de timp, organismul nostru va percepe această agresiune ca pe o necesitate de a se adapta, consumând cât mai puține calorii și stocând toate rezervele posibile de energie pentru momentele când mâncarea nu îi va mai fi la dispoziție.

Atunci când ții dietă și faci mișcare organismul tău își consumă excesul ponderal după un algoritm propriu, topind pe rând depozitele de grăsime, nu neaparăt din zonele în care ți-ai propus. Vei observa, astfel, că mai întâi îți vor slăbi coapsele, brațele, spatele, ți se va subția gâtul și vei elimina straturile mai subțiri de țesut adipos iar abia la sfârșit vei scăpa de inesteticele depozite de grăsime de pe abdomen, fese, șolduri. Pentru a ajunge la o siluetă proporționată așa cum îți dorești, ai nevoie de procedurile de remodelare care să dezlocuiască țintit țesutul adipos exact din zonele în care te interesează. Masajul plasat strategic, în ariile cu probleme sau electrostimularea intensă a acestora favorizeaza o slăbire armonioasă. Sportul tonifiază mușchii pe care îi lucrezi cel mai intens, astfel încât silueta ta să capete aspectul ferm și sănătos pe care ți-l dorești. După ce masajul anticelulitic, drenajul limfatic, electrostimularea și împachetările și-au făcut efectul și au topit mare parte din grăsimea inestetică, te ajută foarte mult să continui eforturile de remodelare și menținere cu gimnastică și fitness, țintite pe grupele de mușchi care se vor dezvolta armonios exact acolo unde ai nevoie.

Dieta si fitness - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Articole precedente

Depresia

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.