Luna Apidava
-20% din pretul original la toate produsele
00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Beneficiile uimitoare ale uleiului esential de morcovi

Beneficiile uimitoare ale uleiului esential de morcovi
     

Uleiul esențial de morcovi este obținut prin distilarea completă a semințelor. Mirosul acestui ulei esențial este dulceag și înțepător. Foarte eficient în domeniul cosmeticii, puterea uleiului esențial de morcovi este sporită dacă este folosit în sinergie cu alte uleiuri esențiale.

Uleiul esențial de morcovi intră în compoziția unui număr mare de produse cosmetice. Datorită proprietății sale drenante și detoxifiante, uleiul esențial de morcovi este un produs eficient în lupta cu retenția de apă și celulită. Se poate folosi singur sau în combinație cu alte uleiuri esențiale pentru că proprietățile sale benefice să fie sporite, îmbunătățite.

Datorită acțiunii purifiante și regenerante, uleiul esențial de morcovi este ideal pentru pielea cu tendință grasă și acneiă. Pentru un efect sporit, se recomandă amestecarea uleiului de morcovi cu ulei de lemn de trandafir sau de lavandă. Se va aplica amestecul pe zonele afectate de acnee. Pentru revitalizarea pielii uscate, uleiul esențial de morcovi se poate aplica în fiecare zi.

Pe cale externă, uleiul esențial de morcovi permite remedierea unui număr mare de probleme cutanate. Se poate aplica fără probleme pe o arsură, accelerând cicatrizarea rănii. Folosit pe post de gargară, uleiul esențial de morcovi vindecă un abces bucal. Însoțit de puțină cremă de zi, uleiul esențial de morcovi elimină cuperoza și eczema și redă vitalitatea pielii. Datorită activilor săi puternici, se poate folosi și pe cale internă pentru a rezolva diverse probleme de sănătate. Este recomandat în caz de insuficiență hepatobiliară și permite vindecarea infecțiilor ficatului. Este ideal pentru a trata indigestia în special la copii.

Uleiul esențial de morcovi este de folos și împotriva bolilor respiratorii precum astm sau bronșită. În acest caz, tratamentul se va face prin inhalare. Dotat cu proprietăți calmante, uleiul esențial de morcovi se poate folosi în caz de stres, surmenaj sau agitatie. Se dovedește a fi extrem de util persoanelor lipsite de energie.

Datorită faptului că este bogat în antioxidanți, uleiul esențial de morcovi poate fi folosit pentru prevenirea și repararea daunelor produse de soare, alimentație proastă sau poluare. Deoarece are un factor de protecție cuprins între 38-40, se poate folosi fără probleme la plajă pentru protecția pielii.

Uleiul esențial de morcovi este extrem de folosit în aromaterapie deoarece ajută la refacerea după epuizare, după o perioadă prelungită de stres. Diluat în apă de baie, ajută la eliminarea durerilor musculare și la stimularea tractului respirator.

Dieta si fitness - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Articole precedente

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.