⏰ PROMOTIA ZILEI
Ai 12% reducere pentru toate produsele din categoria Bomboane.
0zile :00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Beneficiile ceaiului verde

Beneficiile ceaiului verde
     

În ultimii ani s-a vorbit foarte mult despre beneficiile ceaiului verde în curele de slăbire. Întrebarea la care revenim de fiecare dată este dacă ceaiul verde functionează sau nu.

O mulțime de studii științifice au fost efectuate cu scopul de a testa puterea ceaiului verde în curele de slăbire. Organismul nostru produce în mod natural o substanță chimică numită COMT, care reglează producția și activitatea norepinefrinei. Norepinefrina joacă un rol împortant în greutatea corpului nostru, iar ceaiul verde previne degradarea acestuia.

Jurnalul American de Nutriție Clinică a publicat mai multe studii despre extractele de ceai verde și beneficiile sale în curele de slăbit. În urma studiilor au descoperit că oamenii care au primit suplimente de ceai verde, au avut o toleranță mai buna la glucoză, iar arderea grăsimilor în corpul lor a avut o creștere semnificativă.

Ceaiul verde mai are și alte beneficii pe lângă faptul că ajută la menținerea unei siluete frumoase. Distrugerea bacteriilor ce pot provoca intoxicații alimentare și eliminarea toxinelor ce pot produce aceste bacterii, sau oprirea evoluției celulelor canceroase sunt doar câteva beneficii de care putem să ne bucurăm dacă consumăm ceai verde, sau extract din ceai verde.

Dacă v-ați decis că ar fi timpul să dați jos câteva kilograme, să nu mai așteptați mult. Cu ceaiul verde puteți să începeți o cură de slăbit, iar împreună cu alte produse, exerciții fizice și ambiție puteți să vă bucurați de rezultate foarte repede. 

Dieta si fitness - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.