✨ Reducere de -12% la toate produsele de pe site-ul nostru ✨
00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Bazele unei slabiri sanatoase

Bazele unei slabiri sanatoase
     
Multă lume încearcă, cu rezultate bune sau mai puțin bune să scape de kilogramele în plus. Când este indicat slăbirea? Se pot atinge în siguranță rezultatele dorinte? Ne pot ajuta suplimentele alimentare?


 Menținerea greutății adecvate ajută foarte mult în menținere sănătății corpului.
 Îngrășarea crește posibilitatea bolilor care pot conduce la deces- cum ar fi bolile cardiovasculare, cancerul...Înafară de aceste boli, poate cauza și o mulțime de alte probleme care pot înrăutăți calitatea vieții.
 Îngrășarea este în strânsă legătură cu problemele legate de tensiune arterială mare, glicemie ridicată, sau artroză, probleme respiratorii, transpirația sau chiar tulburări ale somnului.

Kilograme în plus?
Se poate verifică foarte ușor dacă greutatea și forma corpului corespunde normelor sănătoase. Indexul greutatății adună greutatea și înălțimea corpului. Pentru calcularea indexului greutății împarte greutate corpului (kg) cu pătratul înălțimii (m). Valoarea normală al acestuia este între 20-25. Dacă rezultatul este mai mare de 30 atunci se consideră obez și trebuie consultat un medic.

Cum putem scapă de kilogramele în plus?
Secretul slăbirii sigure si cu rezultate reușite constă în următoarele lucruri: deficit caloric, o alimentație echilibrată și exerciții fizice regulate.

7 secrete care te vor ajuta să mănânci mai puțin:
1.Folosește o farfurie mai mică
2.Mănâcă încet într-o companie plăcută
3.Orice mâncare mănânci, folosește tacâmuri
4.Introdu o cantitate mică de mâncare în gură, și mestec-o încet
5.Întotdeauna să mănâci la masă. Nu în fața televizorului, radioului, a ziarului sau a unei cărți.Concentreaza-te pe mancare.
6.Oprește-te din a mânca din momentul în care a dispărut senzația de foame.
7.Nu simți ca în orice caz trebuie să golești farfuria.

Dieta si fitness - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.