☀ HOT DEALS ☀
Ai 10% reducere pentru toate produsele din categoria Dulciuri, patiserii.
00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Arzătoare naturale pentru topirea grăsimii

Arzătoare naturale pentru topirea grăsimii
     

Arzătoarele de grăsimi sunt suplimente alimentare care atestă arderea grăsimilor în exces din organism. Acestea sunt cele mai controversate suplimente de pe piață. Scopul lor primordial este de a crește metabolismul, de a reduce absorbția grăsimilor sau de a ajuta organismul să folosească grăsimea pentru producerea de energie.

Cele mai des întâlnite sunt suplimentele termogenice, iar acestea conțin ingrediente natural concepute pentru creșterea metabolismului și arderea grăsimilor. Ingredientele folosite cel mai des fiind cafeina, ceaiul verde, capsaicina și alte extracte de plante .

Jos vă vom prezenta 5 arzătoare de grăsimi naturale.

  • Cafeina

Cafeina este o substanță găsită în cafea, ceaiul verde și boabele de cacao. De asemenea, este un ingredient popular în suplimentele pentru slăbit. Ajută la stimularea metabolismul și la arderea mai multor grăsimi de către organism.

Cercetările au descoperit că, cafeina poate stimula temporar metabolismul cu 16% timp de 1-2 ore. Astfel, corpul uman folosește grăsimea pentru a produce energie mai eficient. 

Studiile au ajuns la concluzia că, o doză de 3-5 mg/kg corp este cea mai eficientă pentru efectele sale privind arderea grăsimilor. Dar, consumul de prea multă cafeină poate fi periculos pentru sănătate, de aceea nu trebuie să se depășească doza zilnică recomandată (400mg).

  • Extractul de ceaiul verde

Extractul de ceai verde este forma mai concentrată a ceaiului verde și oferă toate beneficiile ceaiului verde sub formă de pulbere sau capsule. Acest extract este bogat în cafeină și polifenol epigalocatechină alat (EGCG), ambii compuși ajutând la arderea grăsimilor.

  • SuperSlim - Capsula de Slabit 30 capsule
    -16%

    SuperSlim - Capsula de Slabit 30 capsule

    60,94 lei
    73,00 lei
    BENEFICII: scaderea rapida in greutate fara efecte reingrasare;apetit inhibat fara a fi nevoie de a urma o dieta, cu rezultate rapide si vizibile inca din prima zi;normalizarea metabolismului celular;reducerea volumului stomacului;DESPRE CAPSULE SUPER SLIM 30CPS:Super Slim contine fructe care sunt recunoscute de sute de ani cu eficienta crescuta in procesul de scadere in greutate, cat si pent ...
  • Complex Slabit Forte100cpr(silfide) + Ceai Slabit 20dz GRATIS

    Complex Slabit Forte100cpr(silfide) + Ceai Slabit 20dz GRATIS

    98,00 lei
    Silfide Complex de slabit forte de la Alevia este un produs 100% natural care ajuta la reducerea poftei de mancare si la topirea grasimilor. Asociate unui stil de viata sanatos (dieta echilibrata si sport), cele 6 plante redutabile din compozitia acestui supliment alimentar, te ajuta sa slabesti natural, iti dau energie si pofta de viata, fara a crea dependenta. Garcinia este planta consacrata pen ...
  • Fibrobar Baton Slabit Ceai Verde Redis 50gr

    Fibrobar Baton Slabit Ceai Verde Redis 50gr

    3,40 lei
    Fibrobar-R cu ceai verde este un baton nutritiv cu fibre, cereale, L-Carnitina, seminte de in si ceai verde, indicat in dietele pentru slabit.Fibrobar-R cu ceai verde - descriereFibrobar-R cu ceai verde este un baton nutritiv cu fibre, cereale, L-Carnitina, seminte de in si ceai verde, indicat in dietele pentru slabit. Se recomanda ca aliment energetic sanatos, prin continutul de nutrienti de cali ...
  • Ceai De Slabit Naturavit 50gr

    Ceai De Slabit Naturavit 50gr

    7,90 lei
    Ceaiul de slabit reprezinta un element eficient in procesul de slabire. Are un efect laxativ grabind tranzitul intestinal, elimina excesul de apa din organism si favorizeaza arderile. Alaturi de o alimentatie corecta si exercitii este un aliat de incredere in lupta cu kilogramele.Ingrediente:frunze de sena (Cassia angustifolia)menta (Mentha piperita)ceai negru (Camellia sinensis)flori de hibiscus ...

În plus, acești doi compuși se completează reciproc și ajută la arderea grăsimii printr-un proces numit termogeneză. În termeni simpli, termogeneza este un proces în care corpul arde calorii pentru a produce căldură.

  • Pudrele proteice

Proteinele sunt incredibil de importante pentru arderea grăsimilor. Un consum crescut de proteine poate ajuta organismul la arderea grăsimilor, stimulând organismul și reducând metabolismul. De asemenea, ajută corpul la menținerea masei musculare.

Reducerea apetitului se face prin creșterea anumitor hormoni și scăderea nivelurilor de grelină (hormonul foamei). 

Pentru anumite persoane este dificil să consume suficiente proteine zilinic. Suplimentele din pudră proteică sunt o modalitate convenabilă de a crește aportul de proteine. Câteva opțiuni sunt pudrele proteice din: cazeină, izolat din zer, soia, ouă, cânepă, și este important să se aleagă un supliment proteic cu un conținut scăzut de zahăr și aditivi, mai ales dacă scopul consumului acestui tip de produs este de a scădea în greutate. 

Suplimentele proteice ar trebui să înlocuiască gustările sau o anumită parte a mesei, mai degrabă decât să fie adăugate în completarea dietei. Pentru cei care găsesc dificil consumul suficient de proteine, este recomandat consumul a 1-2 cupe de pudră proteică pe zi. 

  • Fibrele solubile

Există 2 tipuri de fibre: solubile și insolubile. Fibrele solubile absorb apa din tractul digestiv și formează o substanță vâscoasă. Acest tip de fibre cresc nivelul hormonilor sațietății și reduc nivelul grelinei.

În plus, fibrele solubile ajută la încetinirea transportului de nutreinți către intestin, proces în care corpul uman va avea nevoie de mai mult timp pentru a digera și a absorbi nutrienții, prelungind apariția senzației de foame. În plus, fibrele solubile ajută la arderea grăsimilor prin reducerea numărului de calorii absorbite din alimente.

  • Yohimbina

Yohimbina este o substanță găsită în scoața Pausinystalia yohimbe, un copac găsit în Africa Centală și de Vest. Adesea este folosit ca și afrodisiac, dar prezintă și proprietăți care stimulează arderea grăsimilor.

Yohimbina acționează prin blocarea receptorilor alfa-2 andrenergici. Acești receptori leagă în mod natural adrenalina pentru a-i suprima efectele, dintre care unul este încurajarea organismului la arderea grăsimilor ca și combustibil. Deoarece yohimbina blochează acești receptori, poate prelungi efectele adrenalinei și poate promova descompunerea grăsimilor pentru a fi folosite pentru producerea de energie.

Suplimentele pentru slăbit sunt disponibile pe scară largă și foarte ușor de accesat. Cu toate acestea, excesul, consumul haotic pot dăuna sănătății. Trebuie alese cu atenție sau la îndrumarea medicului.

Dieta si fitness - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.