DAILY DEALS
Ai 8% reducere pentru toate produsele din categoria Sanatate sexuala.
00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

5 ceaiuri de slăbit pentru silueta ta

5 ceaiuri de slăbit pentru silueta ta
     

Este o perioadă în care, deși ai vrea, nu poți face destulă mișcare. Suntem plasați într-un sedentarism forțat, iar organismul poate fi afectat. Din cauza faptului că nu prea avem activitate fizică, trebuie să acordăm o importanță sporită alimentării și hidratării. Optați pentru o hrană cât mai naturală, nutritivă și nu uitați de consumul de lichide. De numărul optim de kilograme au grijă ceaiurile Vitamix. Îți vom recomanda 5 dintre ceaiurile noastre. Alege-l pe cel potrivit ție și Vitamix îți livrează ceaiul preferat acasă în termen de 24 de ore.

1. Ceai de slăbit cu Goji Berry (20 plicuri) de la Solaris

Acest ceai vine în ajutorul siluetei tale, stimulează arderea grăsimilor, conferă organismului un plus de energie, contribuie la eliminarea excesului de apă din organism și inhibă senzația de foame. Ceaiul conține mate, rooibos, mentă, lemongrass, rădăcină de ghimbir, lemn dulce, fructe de goji, senna și volbură. Se recomandă consumul a 1,2 căni pe zi, timp de 3,4 săptămâni, cu 2 săptămâni pauză. 

2. Ceai verde Iasomie Eco (18 plicuri), Sonnentor

Ceaiul merge perfect cu o mâncare ușoară și cu preparate asiatice. Ceaiul dulceag și ușor picant conține 100% ceai verde aburit în flori de iasomie.

3. Biovit Slăbit (20 plicuri), de la NaturaVit

Acest ceai reduce și menține greutatea corporală optimă, având o acțiune complexă asupra organismului. Se adaugă un plic la o cană fiebinte și se infuzează 2,3 minute.

4. Kombucha Life Classic (500 ml)

Ceaiul marca Kombucha Life conține o colonie de bacterii Kombucha, ce se dezvoltă în infuzia de ceai și transformă zahărul în acizii organici și în dioxid de carbon natural. Rezultatul este o băutură carbogazoasă naturală și sănătoasă – o sursă ideală de probiotice. Băutura este bogată în vitamine din grupul B, conține  Lactobacillus acidophilus și Boulardii, probiotice S. La gust și textură, băutura acrișoară seamănă cu cidrul. Numită elixirul imortalității, băutura își are originea în China. Compoziția conține infuzie de ceai (apă filtrată și frunze de ceai – 2%), zahăr și culturi de Kombucha. Este un produs 100% natural. Puteți opta și pentru varianta Kombucha Life cu Papaya.

5. Ceai verde de la Fares (75 gr.) 

Ceaiul verde simplu este cel mai folosit în cura de slăbire și nu numai. Acesta are un rol important în detoxifierea ficatului și a organismului. Cu ceai verde nu doar slăbești, ci ai parte de mai multe beneficii pentru organism. Foarte bogat în flavonoizi, care ajută la menținerea sănătății, ceaiul verde mai conține catechine și derivatii ai acestora, care au un rol esențial împotriva dezvoltării cancerului. Catechinele ar trebui puse alături de antioxidanți și de vitaminele E și C, deoarece sunt un factor major de susţinere a sănătății. Consumul de ceai verde are o tradiție de sute de ani în Asia, plantă considerată cu puteri miraculoase pentru organism. Ceaiul verde are un efect antioxidant, protejând organismul împotriva radicalilor liberi, responsabili de îmbătrânirea celulelor și are un important efect antitumoral.

Așadar intră pe vitamix.ro și alege-ți ceaiul preferat din gama largă de care dispunem, iar noi asigurăm livrarea în termen de 24 de ore.

 

Dieta si fitness - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Aboneaza-te la newsletter