✨ Reducere de -12% la toate produsele de pe site-ul nostru ✨
0zile :00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Protejați-vă de alergiile de toamnă

Protejați-vă de alergiile de toamnă
     

Atunci când se vorbește despre alergii de sezon, majoritatea persoanelor se gândesc imediat la cele din sezonul de primăvară. Simptomele de alergie, cum ar fi mâncărimea în gât, ochii înlăcrimați și strănutul nu au loc la venirea primăverii. Când frunzele îngălbenesc, cade bruma, atmosfera devine mai rece, o serie de factori pot provoca alergii de toamnă. Iată câteva sfaturi care te vor ajuta să te protejezi:

  1. Verifică nivelul polenului  – O singură plantă de ambrozie poate produce până la 1 miliard boabe de polen pe sezon. Această buruiană cu înflorire galbenă crește în luna august dar provoacă simptome alergice până în toamnă. Dacă nivelul polenului este ridicat în zona ta, cel mai bine este să îți limitezi activitatea în aer liber, în special dimineața.
  2. Poartă îmbrăcăminte de protecție – Dacă trebuie să ieși afară, ar fi bine să porți mâneci lungi, pantaloni lungi, pălărie, ochelari de soare pentru a menține departe polenul de pe piele, păr și ochi.
  3. Îndepărtează polenul – Una dintre cele mai bune modalități de a reduce la minimum expunerea la alergeni este să îți speli părul și mâinile cât de repede după ce ai petrecut timp afară.
  4. Cumpără un dezumidificator – Este posibil să fi auzit că umidificatoarele pot ajuta la respirație, dar dezumidificatoarele pot fi de fapt mai bune în cazul în care ești sensibil la praf sau mucegai. Folosirea unui dezumidificator pentru a menține nivelul scăzut de umiditate în casa ta poate ajuta la combaterea creșterii mucegaiului.
  5. Folosește un aparat de aer condiționat – Acesta este un alt mod de a ajuta la îndepărtarea umezelii din aer. Este deosebit de important să folosești un aparat de aer condiționat în dormitor. Aici petreci opt sau mai multe ore în fiecare noapte, deci este esențial să îl păstrezi curat și fără polen pentru a evita alergiile.
  6. Ia un probiotic – Cercetătorii cred că poate exista o asociere între bacteriile intestinale și alergiile, inclusiv alergiile sezoniere.
  7. Adaugă uleiuri esențiale – Uleiurile esențiale pot fi utilizate pentru a susține tratamentul convențional. Uleiurile de lavandă, arbore de ceai și eucalipt sunt antiinflamatoare și pot ameliora congestia și mâncărimea sau umflarea ochilor.

Alergiile de mediu pot provoca simptome ușoare până la severe. Prevenirea expunerii la alergeni este cel mai bun mod de a le trata. Asigură-te că urmezi acești pași și îți va fi mai ușor să treci peste această perioadă neplăcută! Webshop-ul VitaMix vine cu o gamă largă de produse naturale care cu siguranță îți vor fi de ajutor!

Savuros si sanatos - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.