☀ HOT DEALS ☀
Ai 10% reducere pentru toate produsele din categoria Dulciuri, patiserii.
0zile :00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Portocala - un fruct esențial pentru sănătate

Portocala - un fruct esențial pentru sănătate
     
Portocalele au multe beneficii asupra sănătăţii. Ele sunt bogate în vitaminele C şi A, flavonoide, antioxidanţi, calciu, magneziu, potasiu, fibre, etc.  Portocalele au în compoziţie mai mult de 60 de flavonoide și 170 fitonutrienţi care au fost demonstraţi că au proprietăţi anti-inflamatorii, anti-tumorale şi anti-oxidante.
Iată unele dintre beneficiile portocalelor asupra sănătăţii:
Ameliorează constipaţia - fibrele alimentare din portocale ajută la stimularea sucurilor digestive.
Reglează tensiunea arterială mare - hesperidina, un flavonoid din portocale ajută la reglarea tensiunii arteriale. Magneziu din portocale ajută la menţinerea tensiunii arteriale.
Previne cancerul - marea cantitate de vitamina C protejează celulele de daunele produse de către radicalii liberi. Liminoidul, un compus din portocale ajută la prevenirea cancerului, cum ar fi cel oral, pulmonar, de piele, de sân şi de colon.
Protejează împotriva bolilor de inima - datorită conţinutului mare de vitamina C şi flavonoide.
Luptă împotriva infecțiilor virale - studiile arată că abundența de polifenoli protejează împotriva infecţiilor virale.
Purifică sângele - fierul și vitamina B6 din portocale ajută la producerea hemoglobinei și la creşterea capacităţii de transport al oxigenului.
Protejează împotriva bolilor de piele - beta-carotenul, antioxidantul puternic protejează celulele de la deteriorare. De asemenea, protejează pielea de radicalii liberi și previne semnele de îmbătrânire.
Ajută la menţinerea oaselor şi a dinţilor puternici – datorită conţinutului de calciu.
Ajută la prevenirea bolilor de rinichi - consumul regulat de suc de portocale previne bolile de rinichi. De asemenea, reduce riscul de formare a pietrelor de oxalat de calciu în rinichi. Dar bea suc în cantități moderate. În caz contrar, aceasta poate provocă dezintegrarea a oaselor si a dinţilor.
Utilă în multe boli - portocalele sunt eficiente atât în prevenirea, cât și tratarea anumitor boli, cum ar fi astmul, bronşita, pneumonia, tuberculoză, reumatism, etc

Savuros si sanatos - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.