⭐ OFERTA ZILEI ⭐
Ai 16% reducere pentru toate produsele din categoria Piele, par si unghii.
0zile :00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Nucile si beneficiile lor

Nucile si beneficiile lor
     

Nucile organice crude sunt o gustare aproape ideala din cauza continutului de grasimi naturali, vitamine, antioxidanti si fibre. Daca ati evitat aceste produse gandindu-va la greutatea voastra, a venit timpul sa reconsiderati lucrurile.

Studiile din 2014 au aratat ca mitul despre nuci nu este adevarat, deci nu duc la cresterea greutatii. De fapt, s-a dovedit ca oamenii care au consumat nuci regulat, au avut pierderi in greutate, ceea ce inseamna ca produsele respective sunt o forma naturala de formare a siluetei.

Cei care au consumat nuci in mod regulat au ajuns la o tensiune arteriala normala, iar nivelul colesterolului a ajuns sa fie stabila. Nu este de mirare ca cercetatorii au ajuns la concluzia ca consumul de nuci ajuta la sanatatea cardiovasculara si reduce riscurile diabetului.

Cercetatorii de la Harvard au facut un studiu lung de 30 de ani unde oamenii au mancat aproximativ 28 de grame de nuci de sapte ori pe saptamana. La acesti oameni riscul aparitiei unei boli serioase s-a scazut cu 20%.

La mancatorii de nuci riscul inbolnavirilor grave s-a scazut cu:

- 45% la boli neurodegenerative

- 39% la boli respiratorii

- 30% la diabet

Trebuie sa specificam ca arahidele sunt ”nuci” doar in denumire, defapt aceste produse apartin categoriei legumelor. Aceste produse sunt stropite cu pesticide, deci in cele mai multe cazuri nu sunt recomandate de nutritionisti.

Savuros si sanatos - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Articole precedente

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.