Luna VivaNatura
-20% din pretul original la toate produsele
00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Nucile și beneficiile lor

Nucile și beneficiile lor
     

Nucile organice crude sunt o gustare aproape ideală din cauza conținutului de grăsimi naturale, vitamine, antioxidanți și fibre. Dacă ați evitat aceste produse gândindu-vă la greutatea voastra, a venit timpul să reconsiderați lucrurile.

Studiile din 2014 au arătat că mitul despre nuci nu este adevarat, deci nu duc la creșterea greutății. De fapt, s-a dovedit că oamenii care au consumat nuci regulat, au avut pierderi în greutate, ceea ce înseamnă că produsele respective sunt o formă naturală de formare a siluetei.

Cei care au consumat nuci în mod regulat au ajuns la o tensiune arteriala normală, iar nivelul colesterolului a ajuns să fie stabilă. Nu este de mirare că cercetătorii au ajuns la concluzia că, consumul de nuci ajută la sănătatea cardiovasculara și reduce riscurile diabetului.

Cercetătorii de la Harvard au făcut un studiu lung de 30 de ani unde oamenii au mâncat aproximativ 28 de grame de nuci de șapte ori pe săptămână. La acești oameni riscul apariției unei boli serioase a scăzut cu 20%.

La mâncătorii de nuci riscul îmbolnăvirilor grave a scăzut cu:

- 45% la boli neurodegenerative

- 39% la boli respiratorii

- 30% la diabet

Trebuie să specificăm că arahidele sunt ”nuci” doar în denumire, defapt aceste produse aparțin categoriei legumelor. Aceste produse sunt stropite cu pesticide, deci în cele mai multe cazuri nu sunt recomandate de nutriționiști.

Savuros si sanatos - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Articole precedente

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.