⚡ PROMO ⚡
Ai 8% reducere pentru toate produsele din categoria Insula de mirodenii.
00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Mic Dejun adaptabil nevoilor tale!

Mic Dejun adaptabil nevoilor tale!
     

Micul dejun este unul dintre cele mai importante mese din timpul zilei. Aceasta ajută la menținerea unui metabolism sănătos, oferă o stare de bine generală și oferă energia și concentrarea de care avem nevoie în următoarele ore ale zilei!

Indiferent dacă îți dorești să slăbești sau să te îngrași și să îți creezi masa musculară, micul dejun este un „must-have”!

V-am pregătit o idee de mic dejun ideală atât pentru cei care doresc să slăbească cât și pentru cei care doresc să se îngrașe. Aceasta este compusă din aproape aceleași 3 ingrediente simple, însă în gramaje diferite, ideale pentru ambele categorii.

Micul dejun despre care vom vorbi este Oatmeal, sau terci de ovăz, cu siguranță l-ai mai încercat, însă cu siguranță nu te-ai gândit la caloriile pe care acesta le poate conține și cum îți poate influența dieta, masa sau energia.

Oatmeal pentru cei care doresc să slăbească. Total: 326kcal.

Oatmeal pentru cei care doresc să se îngrașe. Total: 698kcal.

Acum că știi câte calorii poate avea un mic dejun, adaptează-l nevoilor tale, și îndreaptă-te către un stil de viață mai sănătos!

Savuros si sanatos - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.