☀ HOT DEALS ☀
Ai 10% reducere pentru toate produsele din categoria Dulciuri, patiserii.
00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Ghid pentru o viață fără gluten, dar plină de gust

Ghid pentru o viață fără gluten, dar plină de gust
     

Fără gluten fără gust. Ai poftă de o gustare, dar trebuie să eviți glutenul, din pricina unui diagnostic de boală celiacă sau a intoleranțelor? Ai noroc: gustările fără gluten pot fi ușoare și incredibil de delicioase!

Vitamix te ajută să găsești idei irezistibile și ușoare pentru ronțăit, fără gluten! Mai mult de-atât, luna aprilie este luna Nutrifree, astfel că poți beneficia de reduceri de 20% la orice produs fără gluten din ofertă, fie că vorbim despre gustările delicioase ca produs finit, ori ingredientele fabuloase pe care producătorul le oferă, și cu ajutorul cărora vei putea să îți provoci la nesfârșit spiritul culinar creator!

La Vitamix, nici nu mai trebuie să pierdeți mult timp analizând etichete și ingredientele produselor, pentru a vă asigura că sunt făcute cu alimente integrale și naturale – toate produsele pe care le includem pe site sunt atent verificate și respectă cele mai înalte stardarde de calitate. Sunteți gata să vă diversificați dieta, indiferent de intoleranțe? Avem câte ceva pentru orice poftă:

Gustări rapide: Optează pentru batoane cu fulgi de ovăz fără gluten sau crakers integrali, pentru o gustare rapidă care va astâmpăra orice poftă sau senzație de foame, atunci când ești pe fugă.

Deserturi fără gluten: Biscuiți integrali simpli, ori cu cremă de ciocolată sau vanilie, brioșe delicioase și specialități italiene decadente – cu 0 vinovăție? Da, se poate. Poți opta pentru variantele gata de consum. Sau mixurile pentru dulciuri fără gluten, care îți vor permite să oferi întregii familii, inclusiv celor mici, alternative sănătoase la dulciurile din comerț.

  • Faina Nutrifree Mix pt Prajituri, 1kg, Nutrifree

    Faina Nutrifree Mix pt Prajituri, 1kg, Nutrifree

    32,39 lei
    Mix pentru Prajituri -Un amestec echilibrat cu continut scazut de zahar si grasimi saturate, ideal pentru a prepara prajituri fara gluten si biscuiti in doar cativa pasi simpli pentru persoane care sufera de boala celiaca sau au intoleranta la glutenProdus fara gluten, fara ou, fara lapte, fara soia.Ingrediente: amidon de porumb, faina de orez, amidon de tapioca, zahar, fibre vegetale. Adaosuri: g ...
  • Piscot 150gr Nutrifree

    Piscot 150gr Nutrifree

    31,80 lei
    Produs fara gluten. Dulce si crocant. Ideal pt prepararea prajiturii TiramisuIngrediente: ou 50%, amidon din porumb, zahar, faina de orez, emulgatori: mono si digliceride acizilor grasi, adaosuri: faina de guar, sare, derivati de drojdie, bicarbonat de amoniu, arome.Valori nutritionale/100g: Valoarea energetica 1640 kj/388 kcal, proteine 7.8g, carbohidrati 71.8g, zahar 27.0g, grasimi 7.5g, gr ...
  • Pesmet 500gr, NutriFree

    Pesmet 500gr, NutriFree

    22,70 lei
    Pesmetul de la Nutrifree este fara zahar si grasimi hidrogenate. O suma de motive care garanteaza gustul si calitatea mancarurilor preparate cu pesmet Nutrifree.Ingrediente: amidon de porumb, faina de orez, amidon de tapioca, drojdie, glucoza, sare, ulei de masline extra virgin.Adaosuri: faina de guar si E464 (hidroxipropilmetilcelulosa), emulgaliatori: mono si digliceride din acizi grasi, fi ...
  • Farcitu Lipie 120gr Nutrifree
    -34%

    Farcitu Lipie 120gr Nutrifree

    11,77 lei
    18,10 lei
    Produs fara gluten, natural fara lactoza.Lipie delicioasa fara gluten, cu putini carbohidrati, perfecta pentru piadine, wraps, cu salata, legume si/sau carne.Ingrediente: apa, faina de orez integral 12.5%, amidon din porumb, faina de orez, faina de porumb, emulgatori: glicerina, ulei de floarea soarelui (antioxidant: extract de rozmarin), fibre vegetale (cartofi, psyllium), faina de hrisca, adaosu ...

Ai poftă de tiramisu? Alege pișcoturile fără gluten! De asemenea, tartele tale nu vor mai fi limitate decât de propria imaginație – acordă-le aromele fructelor de sezon și impresionează-ți familia și invitații cu rețete savuroase.

Mic dejun plin de energie: Optează pentru muesli fără gluten sau cornflakes.

De asemenea, variantele tartinabile de cremă de brânză vegetală, tofu sau hummus se vor dovedi a fi variante gustoase, care îți respectă, totodată, restricțiile alimentare.

Pâine sau pizza fără gluten? Da, poți prepara acum orice garnitură la care te gândești – chiar și cușcuș cu ingredientele potrivite. Poți alege pâinea integral fără gluten gata ambalată sau amestecul pentru pâine cu care să o prepari acasă. Cât despre pizza, nu mai e nevoie să te abții, acum poți coace blatul la care visai cu mixul pentru pizza.

Oleaginoase

Nucile și fructele uscate sunt una dintre gustările noastre preferate fără gluten! Poți cumpăra simplu nuci prăjite și merișoare, pe care să le consumi ca atare, sau le poți prepara în moduri delicioase - prăjirea lor cu un amestec de miere, sare și semințe de susan face ca această gustare să capete noi valențe, și să te surprindă cu aroma dulce-sărată în modul cel mai plăcut cu putință.

Untul de arahide (sau din alte nuci pe care le preferi) va reprezenta de asemenea un aliat, când vine vorba de gustări nevinovate, putând fi inclus și în deserturi creative, alături de mixurile potrivite.

Ce zici, te-am convins că nu mai ai niciun motiv de îngrijorare în ceea ce privește alimentația, și că există gust și diversitate dincolo de restricțiile alimentare? Profită de reducerea suplimentară de 20% la Nutrifree și pune-ți imaginația la treabă – noi te asigurăm de cele mai inspirate rezultate!

Savuros si sanatos - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.