Zilele springmarkt
toate produsele cu -14% reducere
00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Fructele de Acai ajuta la pierderea in greutate

Fructele de Acai ajuta la pierderea in greutate
     
Este imposibil să ignorăm beneficiile fructelor de Acai. Fructele de padure, în general, se spune că sunt bune pentru sănătate. Dar aceste boabe sunt cu totul altceva! Sunt o uzină de sănătate, dotate cu proprietăți medicinale la fiecare mușcătură. Vorbim de vitamine, fibre dietetice, acizi grași esențiali și antioxidanți .
Este adevărat că toate aceste elemente nutritive sunt disponibile și în alte alimente. Dar, rareori există un fruct, cu excepția acai, care are toate aceste elemente nutritive la un loc!
  • Pentru sănătatea cardiovasculară
Aceste fructe conțin antioxidanți, care mențin inima sănătoasă și ajută la menținerea unui nivel mic de colesterol. Acai are mai mulți antioxidanți decât zmeura, afinele, căpșunile și murele. Antioxidanții protejează organismul împotriva poluării, alimentelor dăunătoare, efectelor vremii.
  • Pentru sănătatea sistemului digestiv
Fibrele alimentare conținute în fructele de Acai ajută la detoxifierea organismul, încurajând funcționarea eficientă a sistemului digestiv.
  • Pentru somn și sănătatea mintală
Consumați suc de acai și veți experimenta o creștere a nivelului de energie. În plus, puterea de concentrare va crește. Sucul de fructe este, de asemenea, cunoscut pentru faptul că induce un somn bun și ajută de asemenea pacienții care suferă de depresie.
  • Ajută la pierderea în greutate
Fructele de Acai ajută organismul să prelucreze produsele alimentare mai eficient și ajută totodată la arderea mai multor grăsimi decât înainte, astfel, induce pierderea în greutate. Un consum regulat de fructe de Acai duce la un metabolism normal și sănătos. 
  • Reducere a nivelului colesterolului 
Fructul de Acai are un nivel ridicat de Omega 3 și 6, care sunt acizi grași esențiali. Aceștia sunt necesari pentru funcțiile normale ale corpului. Acești acizi grași țin sub control nivelul HDL (colesterolul bun) și LDL (colesterolul rău), previnind astfel diverse probleme cardiace . 

Savuros si sanatos - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Articole precedente

6 mituri despre cum puteti determina sexul fatului?

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.