Organismul nostru are nevoie de sare pentru o bună funcționare, însă cea folosită zi de zi este procesată, conține iod artificial și nu ne aduce nici un beneficiu. În schimb ne suprasolicită rinichii.
Soluția nu este eliminarea sării din alimentație, acesta fiind un element important atât în mâncăruri cât și în menținerea sănătății noastre.
O alternativă ideală și iubită de mulți este sarea roz de Himalaya.
Sarea Roz de Himalaya este irezistibilă pentru mulți.
Are un aspect frumos, delicios bucurându-se de nuanțe de roz, alb și roșu.
Mulți specialiști afirmă că este una dintre cele mai pure săruri din lume, datorită stratului gros de zăpadă depusă în Munții Himalaya, care a ferit-o de poluare.
Consumul regulat de sare de Himalaya oferă necesarul de minerale esențiale, elimină toxinele din organism, echilibrează pH-ul organismului, normalizează presiunea sângelui, ducând la o circulație mai bună a acestuia.
Totodată ajută la ameliorarea:
În fiecare an, pe 26 iulie, sărbătorim una dintre deliciile cele mai răcoritoare și îndrăgite: Ziua Înghețatei! Este o zi perf
Răcorirea verii Când vara își face simțită prezența cu zilele sale toride și soarele arzător, un smoothie răcoritor și plin de v
Vara este anotimpul perfect pentru a adopta un stil de viață sănătos și echilibrat. Temperaturile ridicate și zilele mai lungi n
Într-o lume plină de delicii dulci, prăjitura cu stafide și zahăr din trestie se distinge prin gustul său unic și textura moale. Această
“Războiul” alimentației de după sărbători În perioada sărbătorilor de iarnă cea mai mare provocare a fost menținer
Aditivii alimentari (cunoscuți în mod popular drept E-uri) au avut o reputație proastă în ultima vreme, însă ei există în