⏰ PROMOTIA ZILEI
Ai 10% reducere pentru toate produsele din categoria Mancare sanatoasa.
0zile :00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Ce este Matcha?

Ce este Matcha?
     

Matcha este un nou „trend” apărut în lumea gastronomică, datoirtă beneficiilor aduse sănătății și gustului său delicios. În Japonia, matcha este considerat de peste 1000 de ani un înlocuitor a multor remedii medicale.

Matcha este o pudră fină, diferită față de alte ceaiuri, prin faptul că doar frunzele cele mai puternice sunt selecate care vor fi pregătite într-un mod aparte și special.

În ceea ce privește originile acestui antioxidant natural, acestea datează până în dinastia Tang a Chinei, unde Matcha era pregătit doar din frunze de calitate și avea un proces de pregătire aparte, mai special decât orice alt ceai. A devenit chiar un ritual comun budhistilor în ceremoniile tradiționale. Matcha îi ajută să fie alerți și totodată calmi în timpul meditațiilor lungi.

Astăzi, matcha este mai specială față de alte ceaiuri în special datorită metodei de cultivare și procesare. Acestea pe lângă multitudinile de beneficii.

Beneficii aduse sănătății:

Cea mai înaltă sursă de antioxidant.

Ajută la detoxifierea corpului.

Stimulează metabolismul și ajută în arderea grăsimilor.

Protejează pielea.

Ajută la concentrație și calmează mintea.

Sporește energia.

Matcha te ajută să te bucuri de o varietate de beneficii, atât mentale cât și fizice. Are grijă de corp și calmează mintea. Este energizant și totodată relaxant.

Pe lângă faptul că matcha se prepară într-o băutură delicioasă și nutritivă, a început să fie inclus și ca ingredient în bucătăria culinară modernă.

Culoarea sa tipică și gustul potent transformă orice prajitură sau înghețată. Există o varietate largă de rețete care au inclus deja matcha în lista de ingrediente.

Bonus: Cum să pregătești Matcha Latte?

Timp: 5 minute

Porție: 1 latte

Ingrediente: 1 linguriță pudră de matcha, 60 ml apă fierbinte, 180 ml lapte aburit, 1-2 lingurițe îndulcitor (ales după preferințe)

Instrucțiuni:

  • Încălzește apa flitrată într-un ibric până ce ajunge aproape de fierbere.
  • Încălzește laptele.
  • Într-o cană cu gură largă amestecă pudra de matcha cu apă, până ce se întrepătrund.
  • Adaugă indulcitorul după gust și laptele spumos deasupra.

Savurează!

Cumpără ingredientele necesare aici!

Savuros si sanatos - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Articole precedente

Dieta în funcție de grupa sanguină

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.