30 RON reducere la comenzile de peste 199 RON ✨
0zile :00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Cauți remedii naturale pentru anumite afecțiuni? Ai auzit de argintul coloidal?

Cauți remedii naturale pentru anumite afecțiuni? Ai auzit de argintul coloidal?
     

Argintul coloidal este un produs vândut comercial care conține fulgi microscopici de argint pur. De obicei fulgii sunt suspendați în apă demineralizată sau alt lichid. Argintul coloidal are de asemenea proprietăți antibacteriene și poate acționa ca pansament local pentru anumite răni.

Iată câteva beneficii pe care le oferă argintul coloidal:

  1. Antibacterian – Înainte de descoperirea antibioticelor, argintul coloidal era un tratament popular. Studiile pe eprubete au arătat că argintul coloidal poate ucide o gamă largă de bacterii.
  2. Antiviral – Unele studii au sugerat că diferite tipuri de nanoparticule de argint pot ajuta la distrugerea compușilor virali. Cu toate acestea, cantitatea de nanoparticule dintr-o soluție coloidală poate varia.
  3. Antifungic – Un studiu cu eprubete a arătat că poate opri creșterea unor tulpini de ciuperci.

În principiu există trei tipuri de produse comercializate ca argint coloidal și acestea pot fi clasificate ca:

  • Argint ionic – Soluțiile ionice de argint sunt produse al căror conținut de argint constă în principal din ioni de argint. Deoarece este cel mai puțin costisitor, argintul ionic este cel mai popular produs din această categorie.
  • Proteina de argint – Pentru a menține particulele mari de argint suspendate, produsele pe bază de proteine de argint adaugă gelatina.
  • Argint coloidal adevărat – În cele din urmă, coloizii de argint adevărați nu conțin proteine sau alți aditivi, deoarece mare majoritate a conținutului de argint constă din particule de argint de dimensiuni nanometrice. Acesta va fi cel mai eficient tip de argint coloidal.

Argintul colodial este capabil să stimuleze sistemul imunitar și să ajute organismul să se vindece singur. Acest supliment poate ajuta la vindecarea rănilor, poate îmbunătăți tulburările pielii și poate preveni sau trata boli precum gripa, pneumonia, herpesul, infecțiile oculare, zona zoster. Accesează webshop-ul VitaMix și vei găsi acest supliment la un preț accesibil!

Savuros si sanatos - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.