⏰ PROMOTIA ZILEI
Ai 12% reducere pentru toate produsele din categoria Bomboane.
0zile :00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Caisele - fructele prevestitore ale verii

Caisele - fructele prevestitore ale verii
     
Caisele sunt acele fructe portocalii, frumos colorate, cu textură catifelată, pline de beta-caroten și fibre, care sunt una dintre primele semne ale verii. Deși caisele uscate și conservate sunt disponibile pe tot parcursul anului, caisele proaspete, au o sursă bogată de vitamina A și C.
 
 
Iată câteva din beneficiile pentru sănătate ale caiselor:
 
Prevenirea cancerului
Antioxidanții puternici găsiți în caise ajută la protejarea organismului de acțiunea radicalilor liberi și împiedica deteriorarea celulelor și a ADN-ului.            Deși controversat, studiile recente spun că semințele de caise luptă împotriva cancerului din cauza conținutului de laetrilă. Laetrila, de asemenea, cunoscuta sub numele de B17, este o substanță controversată găsită în semințele de caise.
 
Sănătatea inimii
Beta-carotenul găsit în caise este acum considerat de multe studii că ar juca un rol pozitiv în sănătatea cardiovasculară și prevenirea bolilor de inimă. El ajută la prevenirea oxidării colesterolului LDL și la detoxifierea sângelui.
 
Bogate în fibre
Conținutul ridicat de fibre din caise oferă o varietate de beneficii pentru sănătate. Acesta poate fi esențială în domeniul sănătății colonului, este foarte bun pentru digestive, ajută la echilibrarea metabolismului și menține o greutate corporală sănătoasă.
 
Sănătatea ochilor
Datorită conținutului bogat în vitamina A și carotenoizi, caisele ajuta la consolidarea ochilor. Un raport a declarat că, consumarea a 3 sau mai multe porții de astfel de fructe pe zi poate ajuta la prevenirea bolilor ochilor legate cu vârsta, ca degenerescența maculară.
 
Combaterea anemiei
Caisele conțin o cantitate bună de fier și cupru, din care ambele ar putea ajuta la formarea hemoglobinei.
 
Sănătatea pielii
Frecarea uleiului de caise pe piele poate ajuta la ameliorarea simptomelor unor condiții precum eczema și scabia.
 
Pierdere în greutate
Caisele au un nivel scăzut de calorii, sunt o sursă bogată de nutrienți, amănunt care poate fi un mare plus la orice program de pierdere în greutate.
 
Cum să alegi caisele
Caută fructe cu o culoare portocalie, evitând în același timp cele care sunt palide și galbene. Fructele trebuie să fie ușor moi. Dacă acestea sunt prea ferme înseamnă că nu au fost maturate de copac, cele coapte natural au întotdeauna un gust mai bun.

Savuros si sanatos - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Articole precedente

Remedii împotriva alergiilor sezoniere

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.