DAILY DEALS
Ai 8% reducere pentru toate produsele din categoria Sanatate sexuala.
00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Broccoli si reducerea riscului de cancer

Broccoli si reducerea riscului de cancer
     
Broccoli face parte din familia legumelor cricifere si are numeroase beneficii in ceea ce priveste sanatatea. Aceasta leguma verde este mai buna cand este oparita sau gatita la aburi, deoarece astfel se pastreaza cea mai mare parte a nutrientilor. O portie de broccoli are in jur de 30-40 de calorii, 8 grame de carbohidrati, 3 grame de glucide, mai putin de un gram de grasimi polinesaturata si 4-5 grame de proteine
Brocoli este o sursa excelenta de vitamina C, vitamina K si A. De asemenea mai contine si acid folic, vitamina B6, magneziu, potasiu, fier, calciu si fosfor. 
 
 
Nu este o coincidenta faptul ca mai mult de 300 de studii de cercetare privind broccoli au convergente intr-o zona unica din stiinta sanatatii - dezvoltarea cancerului si relatia sa cu trei probleme metabolice din organism. Aceste trei probleme sunt (1) inflamatia cronica (2) stresul oxidativ, si (3) dezintoxicare necorespunzatoare. In timp ce aceste tipuri de probleme nu au fost inca sub lumina reflectoarelor sanatatii publice, acestea sunt esentiale pentru intelegerea beneficiilor unice de sanatate ale broccoliului.
Combinatia unica antioxidanta, antiinflamatorie si pro-detoxifianta face din broccoli un aliment unic in ceea ce priveste prevenirea cancerului. Exista cercetari care indica faptul ca broccoli ajuta la reducerea riscului de cancer de prostata, cancer de colon, cancerul de san, cancerul de vezica urinara, si cancer ovarian. Consumul regulat de broccoli poate, de asemenea reduce riscul dezvoltarii si altor tipuri de cancer.
Consumul de broccoli poate, de asemenea ajuta sistemul digestiv si sistemul cardiovascular, este benefic pentru ochi, piele si pentru metabolizarea vitaminei D.

Savuros si sanatos - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Articole precedente

Dezlegare la peste

Aboneaza-te la newsletter