⚡ PROMO ⚡
Ai 8% reducere pentru toate produsele din categoria Insula de mirodenii.
00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Aceste vitamine au un efect miraculos împreună, cum să le combini pentru cele mai bune efecte

Aceste vitamine au un efect miraculos împreună, cum să le combini pentru cele mai bune efecte
     

Există combinații de vitamine care au un efect mai puternic dacă funcționează într-un duo sau trio decât dacă le-ai lua separat.

Odată ce ai luat vitamine, oligoelemente sau minerale, este recomandat să le folosești într-o formă în care corpul tău să aibă de profitat la maxim.

Iată câteva combinații de vitamine pe care ai putea să le încerci:

  1. Vitamina D + Calciul - un duo dinamic musculo-scheletic – O interacțiune cu nutrienții de care ar putea beneficia mai mulți oameni există între calciu si vitamina D, doi nutrienți esențiali cu roluri importante în sănătatea aparatului locomotor. Acest lucru se datorează faptului că, pe lângă gama sa vastă de alte beneficii pentru sănătate, vitamina D promovează absorbția calciului în intestin și reglează nivelul de calciu din sânge.
  2. Vitamina C + Vitamina D + Zinc – Majoritatea oamenilor consideră că vitamina C este un micronutrient care stimulează sistemul imunitar. Puțin știu că Vitamina D este cel puțin la fel de importantă ca vitamina C în susținerea mecanismelor de apărare ale organismului, cum ar fi prevenirea infecțiilor respiratorii. Zincul joacă un rol semnificativ în garantarea integrității a membranelor mucoase și totodată a pielii.
  3. Complexul de vitamine B – Familia de vitamine B include opt vitamine solubile în apă (Vitaminele B1, B2, B3, B5, B6, B7, B9, B12). Suplimentarea cu vitamina B într-o formă complexă, adică utilizarea combinată a mai multor vitamine B, poate fi mai eficientă decât administrarea unei singure vitamine B selectate. Suplimentarea de vitamine B este, de asemenea, recomandată pentru tratamentul tulburărilor nervoase asociate cu deficiența vitaminei B (de exemplu neuropatii asociate cu amorțeală și furnicături la nivelul membrelor).
  4. Magneziu + Vitamina B6 – Deficiența de magneziu se poate manifesta prin iritabilitate, oboseală, crampe musculare și afecțiuni cardiace. Magneziul este adesea combinat cu vitamina B6, care este vitală pentru funcțiiile nervoase.
  5. Fier + Vitamina C – De mult timp se știe că fierul este mai bine absorbit și utilizat atunci când sunt prezenți în plus acizi organici precum Vitamina C (acid ascorbic), acid malic sau acid citric.
  6. Seleniu + Zinc + Vitamina C – Seleniul susține sănătatea și integritatea părului, a pielii și a unghiilor. Este bine de știut că efectul seleniului este mai pronunțat atunci când este administrat nu singur, ci în combinație cu cu alți micronutrienți și antioxidanți importanți pentru piele, păr și unghii.

Consumul unei varietăți de alimente întregi este o modalitate excelentă de a te asigura că primești substanțele nutritive esențiale de care ai nevoie pentru o sănătate și o stare de bine optimă, mai ales dacă substanțele nutritive implicate interacționează pentru a spori absorbția reciprocă. În timp ce obținerea acestor substațe nutritive din alimente este standardul de aur, suplimentele pot ajuta la umplerea oricăror lacune nutriționale care ar putea lipsi din dieta ta și oferă persoanelor cu deficiențe de nutrienți mijloacele de a-și crește nivelul rapid și eficient. Webshop-ul VitaMix prezintă o gamă largă de produse naturale și benefice sănătății tale la un preț accesibil! Achiziționează vitaminele de care are nevoie corpul tău!

Savuros si sanatos - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.