30 RON reducere la comenzile de peste 199 RON ❤
0zile :00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

3 greșeli pe care le facem în perioada pregătirilor pentru sărbători

3 greșeli pe care le facem în perioada pregătirilor pentru sărbători
     

Perioada sărbătorilor de iarnă ar trebui să fie magică, un prilej de a te conecta cu cei dragi și de a petrece timp de calitate alături de ei. Este perioada în care vrei să te relaxezi, să uiți de griji și să te bucuri de magia crăciunului.

Ce ți se întâmplă în fiecare an este chiar contrariul. În febra pregătirilor de dinaintea crăciunului uiți de relaxare, te umpli de stresul alergării după cadouri și ingrediente pentru masa festivă.

De ce ți se întâmplă acest lucru? Poți Evita dezastrul cu o bună planificare.

Îți vom enumera trei greșeli pe care le facem în fiecare an înaintea sărbătorilor de iarnă și cum pot fi evitare.

  1. Cumpărături pe ultima sută de metri: În febra sărbătorilor faci cumpărături pe ultima sută de metri? Te pierzi în cozile de magazine, îți pierzi răbdarea, nu mai găsești produsele dorite și totul devine un dezastru. Nu lăsa totul pe ultimele zile înainte de crăciun. Încă din noiembrie, fă-ți liste de cumpărături. O listă cu produse alimentare, una cu produse de curățenie a casei și una cu articolele ce vrei să le oferi în dar. O bună organizare te va scuti de stres și astfel nu vei uita de detaliile importante. Te vei putea bucura de cina perfecta de crăciun și de tot ce ți-ai dorit în această perioadă. Mai mult, vei găsi produsele dorite la prețuri mai mici dacă le cumperi din timp și nu pe ultima sută de metrii.
  2. Cadouri neinspirate: Nu-i așa că simți bucurie atunci când primești un cadou care ți se potrivește? Nu uita să faci acest gest și pentru cei din jurul tău. Evită achiziționarea de articole pe care se va pune praful și nu îi vor fi utile celui care le primește. Fă o mica muncă de cercetare și achiziționează cadourile perfecte pentru cei dragi. Din timp interesează-te despre preferințele și pasiunile acestora. Nu cumpăra parfumuri sau articole de îngrijire personală decât dacă cunoști bine persoana în cauză. De exemplu, dacă prietena ta adoră vinurile poți să îi iei un vin bun, dar și accesorii, iar o vizită la o cramă este mereu bine venită. Pentru persoanele dragi nu te limita doar la cadouri fizice, le poți oferi experiențe. Vouchere pentru spa, bilete pentru piesa de teatru favorită și multe alte surprize ce le vor înfrumuseța viața. Așadar, anul acesta alege cadouri utile și inspirate.
  3. O gaură în buget? Nu din nou! În fiecare an același scenariu se repetă. Te întinzi mai mult decât îți este plapuma și trebuie să compromiți banii pe care i-ai pus la economii pentru o vacanță sau o renovare a casei. Cum să nu mai cheltui irațional în această perioadă și să nu mai intri în panică că nu îți poți plăti facturile? Bucură-te de magia pregătirilor pentru sărbători cu o bună planificare a bugetului. Cu o lună înainte stabilește o sumă fixă și încearcă să te încadrezi în ea. Calculează cheltuielile pentru întreținerea casei, pentru cumpărăturile alimentare de sărbători, decorațiuni, cadouri, petreceri, etc. Stabilește o sumă pentru fiecare în parte și planifică fiecare element în avans, astfel încât să spui adio compromisurilor nesănătoase și stresante.

Ai început deja cu pregătirile? La Vitamix găsești ingrediente pentru masa de sărbători, idei de cadouri și multe articole ce îți vor face viața mai frumoasă. Alege un stil de viață sănătos și în timpul perioadei de pregătiri pentru crăciun!

Savuros si sanatos - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.