☀ HOT DEALS ☀
Ai 10% reducere pentru toate produsele din categoria Dulciuri, patiserii.
00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Uleiul de Vitamina E

Uleiul de Vitamina E
     

Vitamina E în forma de ulei este un produs care conține Vitamina E organică sau sintetică. Deșii suntem obișnuiți cu vitaminele care vin în capsule, vitaminele uleioase încep să aibă o popularitate mare. Aceste produse sunt pentru uz extern, deci în nici un caz nu se administrează ca și vitaminele normale.

Cum am precizat și mai sus, vitaminele E pot fi produse în laborator din produse chimice, sau pot fi obținute din surse naturale.

Vitamina E în formă de ulei este recomandat pentru pielea uscată, matură. Este un ulei absolut perfect pentru a obține strălucirea naturală a pielii obrazului.

După ce ați îndepărtat machiajul, puteți să folosiți uleiul de vitamina E ca și o cremă de noapte, adică puteți să-l aplicați pe față sub ochi pentru a elimina ridurile. Din cauza antioxidanților vitamina E este considerată un produs de anti-îmbătrânire. Din cauza efectului lent, trebuie să folosiți produsele uleioase de vitamana E în fiecare zi, timp de câteva luni pentru a obține și pentru a menține o piele netedă, sănătoasă.

Vitamina E poate să ajute și la regenerarea pielii, din această cauză multe persoane îl folosesc pentru vindecarea cicatricelor, zgârieturilor, rănilor, etc.

Pentru femei este un produs miraculos, care poate să scoată și să șteargă orice machiaj. Trebuie doar să puneți câteva picături de ulei organic pe o bucată de vată și să ștergeți pielea voastră cu o mișcare fermă. De reținut însă că numai uleiul obținut din surse naturale are efecte asupra machiajului, deci cele obținute din produse chimice nu pot fi folosite pentru stergerea acestuia.

Vitamina E în formă de ulei vă ajută în multe cazuri, mai ales cu problemele legate de piele, însă trebuie să aveți grijă, pentru ca în cantități prea mari vitamina E poate să cauzeze intoxicație cu niște efecte secundare: dureri ale oaselor, sau piele pătată.

Terapii alternative - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.