DAILY DEALS
Ai 8% reducere pentru toate produsele din categoria Slabire, dieta, frumusete.
00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

De ce să alegem un Deodorant Natural?

De ce să alegem un Deodorant Natural?
     

Frumusețea „curată” a devenit din ce în ce mai populară în ultimii ani, odată ce s-au descoperit riscurile chimicalelor regăsite în cosmetice și în produse de uz casnic.

Unul dintre cele mai dăunătoare elemente din această categorie, este deodorantul.

De ce este deodorantul (antiperspirant) periculos?

Sărurile din aluminiu sunt ingrediente active în deodorante, deoarece ajuta în blocarea transpirației și pătrunderea ei pe suprafața pielii. Aluminiul se adbsoarbe în piele odată cu aplicarea deaodorantului, iar dacă suprafața pielii este iritată sau cu leziuni (în urma epilării de exemplu) se absoarbe de sase ori mai mult aluminiu decât în mod normal!

Majoritatea folosesc deodorantul în fiecare zi, iar cei cu un stil de viață activ, tind să îl aplice chiar de multiple ori pe zi! Fapt care sugerează o expunere îndelungată la aluminiu și chimicale dăunătoare.

Aluminiul, în doze mari, a fost recunoscut ca fiind toxic. Multe studii au conectat în mod direct expunerea la aluminiu cu dezvoltarea cancerului de sân.

Un alt aspect periculos sunt parabenii. Parabenii sunt folosiți ca și conservanți în lumea cosmetică, pentru a prelungii valabilitatea produselor. Parabenii nu sunt conectați direct cu riscul de cancer, dar au fost găsite în tumori.

Incearcă să alegi deodorante și produse cosmetice naturale, fără aluminiu, parabeni, conservanți sau alte chimicale dăunătorare.

Deodorantele naturale nu sunt antiperspirante!

Aluminiul este ceea ce blochează transpirația, deci deodorantele fără acest component nu stopează transpirația. Cu toate acestea, nu perspirația este ceea ce cauzează mirosul, perspirația este o funcție naturală a corpului care ajută la regularea temperaturii corpului. Blocând porii deseori poate duce la complicații precum infecții sau dezvoltarea nodulilor. 

Cum stopăm mirosurile neplăcute?

Piatra de Alaun, Deodorantul 100% Natural.

Piatra de Alaun oferă prospețime naturală fără parabeni și aluminium. Reglează procesul de transpirație și împiedică înmulțirea bacteriilor. Este recomandat și pentru persoanelor cu piele sensibilă. Potassium alum este un mineral natural, cu rol de a regla procesul de transpirație și de a impiedica înmulțirea bacteriilor urât mirositoare. Neutralizează mirosurile neplăcute fără să blocheze porii, formând o peliculă fină, sărată, ușor alcalină și usucă aftele și cicatrizează urmele lăsate de acnee.

Terapii alternative - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.