DAILY DEALS
Ai 8% reducere pentru toate produsele din categoria Slabire, dieta, frumusete.
0zile :00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Stimulează creșterea părului cu aceste uleiuri miraculoase!

Stimulează creșterea părului cu aceste uleiuri miraculoase!
     

Dorința de a avea un păr lung și mătăsos se află pe lista tututor femeilor!

Unele persoane poate consideră că sănătate scalpului nu are un rol important în creșterea părului, motiv pentru care nu îi oferă grija de care are nevoie și nu îl tratează cu uleiuri, la fel ca vârfurile. Motivul acestor gânduri poate sta în spatele faptului că scalpul deja produce sebum, uleiul natural al pielii. Cu toate acestea, acest tip de ulei ajută doar la lubrifierea scalpului. În urma spălărilor, expunerii la vânt, praf, sebumul natural se va îndepărta, cauzând căderea părului și un scalp uscat și iritat. Toate aceste probleme rezultă în lipsa creșterii părului. Totuși, există o soluție naturală, și anume uleiurile esențiale. Ați luat în considerare uleiurile esențiale pentru creșterea părului? Dacă nu, vă sfătuim să continuați cu lectura!

Am creat o listă de 6 uleiuri esențiale care vor face miracole în ceea ce privește creșterea părului. În plus, am adăugat câteva sugestii în ceea ce privește modul de utilizare a acestora.

Cum funcționează uleiurile esențiale în privința sporiri creșterii părului?

Uleiurile esențiale au întradevar beneficii impresionante, datorită faptlui că sunt un cadou de la Mama Natură. Aceste esențe sunt extrase din plantele cunoscute pentru beneficiile medicinale. Uleiurile descrise mai jos sunt ideale pentru îmbunătățirea circulației sângelui, ceea ce stimulează foliculii de păr. De asemenea, majoritatea ajută la prevenirea matreții, scalpului uscat și în unele cazuri, chiar previne albirea părului.

Uleiurile esențiale sunt foarte concentrate, motiv pentru care este important să nu uitați să le dizolvați în uleiuri precum uleiul de cocos sau de jojoba.

1. Uleiul esențial de lavandă.

Uleiul esențial de lavandă are o aromă proaspătă și dulce. Lavanda induce relaxare adâncă respectiv încurajează compasiunea dintre persoane.

Masat pe scalp, uleiul esențial de lavandă va stimula circulația sângelui, prevenind pierderea capilară și promovând creșterea părului. De asemena hrănește scalpul, are efect antiseptic. Are puterea de a balansa producția de sebum, de asemena este ideal celor care suferă de probleme cu mătreața.

Pentru a utiliza uleiul esential de lavandă amestecați:

 • 8-10 picături de ulei esențial de lavandă;
 • 4 linguri de ulei de cocos;
 • masați scalpul cu amestecul pregătit;
 • lăsați-l peste noapte, pentru a vă bucura din plin de puterile sale miraculoase;
 • spălați-vă dimineața pe păr, ca de obicei.

Bonus: Tratamentele cu lavandă au un efect de calmare natural, ajutându-vă să vă odihniți mai bine și să vă bucurați de un somn mai bun pe timpul nopții.

2. Uleiul esențial de rozmarin.

Uleiul esențial de rozmarin are efecte puternice, fiind unul dintre cele mai „proaspete” uleiuri, datorită parfumului său lemnos și mentolat. Aroma rozmarinului este tineresc și delicios.

Rozmarinul este bogat în antioxidanți, ceea ce previne subțierea părului. Uleiul esențial de rozmarin, încetinește albirea părului și elimină mătreața!

La fel ca și cel de lavandă, uleiul esențial de rozmarin promovează circulația sângelui, ceea ce stimulează creșterea părului.

De asemenea, acest ulei poate ajuta la probleme precum îngroșarea scalpului, deoarece scade producția prea ridicată de sebum. O altă calitate al acestui ulei este curățarea porilor, făcându-l ideal în prevenirea mâncărimilor de pe scalp și a mătreții.

Pentru a utiliza uleiul esențial de rozmarin pentru stimularea creșterii părului:

 • încălziți 3 linguri de ulei de măsline;
 • adăugați 10 picături de ulei esențial de rozmarin;
 • întindenți uniform amestecul pe scalp și de-a lungul părului;
 • acoperiți scalpul (incluzând tot părul) într-un prosop înmuiat în apă caldă;
 • lăsați să acționeze timp de 30 de minute, după spălați cu șampon;
 • se recomandă aplicarea acestui tratament o dată pe lună.

3. Ulei esențial de cimbru.

Cimbrul este o plantă populară, recunoscută după frunzele mici și foarte aromate, care îi dau proprietățile. Pentru a vă bucura de proprietățile sale din plin, vă recomandăm să evitați cimbrul roșu, deoarece acesta poate irita pielea, inclusiv scalpul.

Cimbrul poate stimula circulația sângelui, promovând creșterea părului. De fapt, este un ingredient des întâlnit în șampoane și produse care previn căderea părului.

Cimbrul este un ulei puternic, motiv pentru care se poate utiliza în combinație cu alte uleiuri esențiale.

Pentru a utiliza uleiul esențial de cimbru în creșterea părului, amestecați:

 • 2 picături de ulei esențial de cimbru;
 • 5 picături de ulei esențial de lavandă;
 • 2 linguri de ulei extravirgin de măsline;
 • masați bine compoziția în scalp, lăsând-o să acționeze timp de 20 de minute;
 • după spălați-vă pe păr cu șampon.

4. Uleiul esențial de mentă (Mentha Piperita).

Menta piperată este de departe cel mai picant tip de mentă. Uleiul esențial de mentă are putere de răcorire, cu o aromă „curată”, dulce. Uleiul esențial de mentă este cunoscut datorită energiei pe care o transmite, stimulând energia pozitivă.

Uleiul esențial de mentă crește circulația sângelui, astfel stimulând creșterea părului. Proprietățile sale de curățare deschid porii și permite funcționarea normală a celulelor, ceea ce o face ideală celor cu un scalp uscat.

Înainte de a utiliza acest tip de mentă se recomandă testarea sa pe o porțiune mică de piele, pentru a prevenii reacțile adverse.

Pentru a utiliza uleiul esențial de mentă, amestecați:

 • 5 picături de ulei esențial de mentă;
 • 5 picături de ulei esențial de lavandă;
 • 2 linguri de ulei de cocos încălzit;
 • masați amestecul creat în scalp, lăsând-o să acționeze timp de 20 minute;
 • după spălați-vă pe păr cu șampon.

5. Uleiul esențial de trea tree.

Studiile au demonstrat că uleiul esențial de trea tree are puteri antimicrobiale și antifungice. Aroma sa este fresh și pătrunzătoare, cu note lemnoase proaspete.

Uleiul esențial de tea tree se regăsește în multe produse care luptă împotriva mătreții, hrănește scalpul și elimină mâncărimile și reduce uscarea.

Uleiul esențial de tea tree pătrunde adânc în firele de păr, ajută la fluxul natural de sebum. Este cunoscut pentru proprietățile sale antimicrobiale, ceea ce rezultă în curățarea scalpului, rezolvând problemele acneice.

Pentru a utiliza uleiul esențial de tea tree cu scopul sporiri creșterii părului, amestescați:

 • 2-3 picături de ulei esențial tea tree;
 • 2 linguri de ulei dulce de migdale;
 • aplicați, masați scalpul cu amestecul, lăsați să aplice 30 minute;
 • după spălați-vă cu șampon.

6. Uleiul esențial de Ylang Ylang.

Ylang Ylang, tradus înseamnă „floarea florilor”, este un copac tropical, care produce flori în trei culori, galben, roz și mov. În ciuda faptului că toate florile au petale cu un parfum puternic, cel galben este ideal pentru producerea uleiurilor esențiale de cea mai bună calitate. Aroma sa este dulce, de lungă durată.

Ylang ylang este folositor în particular pentru combaterea scalpului uscat și cu mâncărimi cauzat de producerea inadecvată a producției de sebum, ceea ce duce la subțierea păruliui și chiar la căderea acestuia.

Uleiul esențial ylang ylang stimulează producția naturală de sebum, ceea ce este ideal pentru hrănirea scalpului și a părului.

Pentru a utiliza uleiul esențial de ylang ylang cu scopul sporiri creșterii părului, amestescați:

 • 2 linguri de ulei de cocos sau ulei de măsline;
 • 5 picături de ulei esențila de ylang ylang;
 • masați amestecul pe scalp, după acoperiți părul și scalpul cu un prosop înmuiat în apă caldă;
 • lăsați să acționeze 1 oră, după spălați cu șampon.

Uleiurile esențiale sunt un remediu natural, care ajută la stimularea creșterii părului, și chiar și cu probleme precum mătreața, căderea părului. Utilizând cu atenție, conform modalităților de utilizare, aceste uleiuri esențiale, vă veți putea bucura din nou de un păr bogat, lung și mătăsos. 

Terapii alternative - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Articole precedente

Ejaculare precoce - generalități

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.