⭐ OFERTA ZILEI ⭐
Ai 16% reducere pentru toate produsele din categoria Piele, par si unghii.
0zile :00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Planta longevitatii

Planta longevitatii
     

Ganoderma Reishi sau Ganoderma Lucidum este o ciuperca descrisa prin caracteristicile de lemnos si dur cu un gust amar, folosit din ce in ce mai des in medicina.

Creste pe scoarta a mai multor copaci si este foarte greu de gasit. Provine din China, Taiwan si Japonia, unde este numita "ciuperca nemuririi " (Ling Zhi), "ciuperca magica" si este foarte apreciat. Contine peste 200 de elemente active cum ar fi: minerale, vitamine, aminoacizi si proteine.

Aceasta este cunoscuta pentru sutele beneficii ce la aduce sistemului imunitar, infectiilor virale, raceli, bronsita si alte boli ale plamanilor, astm, probleme cu inima, colesterol, cancer, HIV, probleme cronice, insomnie, ulcer si chiar si herpes, reducerea stresului.

Ciuperca Reishi (Ganoderma lucidum) este cunoscuta drept planta longevitatii. Beneficiile sale sunt cunoscute de peste 2000 de ani.

  • Contine substante active si este un antioxidant foarte puternic.
  • Elimina radicalii liberi, astfel prevenind bolile cardiovasculare.
  • Ciuperca Reishi a fost supusa la mai multe teste in stiinta medicinala, astfel dovedindu-se proprietatile sale anticancerigene.
  • Previne si ajuta tratamentul impotriva cancerului ovarian, mamal, de prostata si de colon.
  • Aceasta are capacitatea de a creste sensibilitatea celulelor tumorale.
  • Unele cercetari au aratat ca ar putea reduce semnificativ greata, varsaturile si alte efecte secundare ale chimioterapiei.
  • Aceasta planta intareste imunitatea celulara si previne dezvoltarea tumorilor.
  • Reduce formarea de cheaguri de sange, lucru care ar putea duce la atacuri de cord.

Astfel, are o multitudine de efecte pozitive, care pot ajuta pe oricine sa previna boli care reprezinta un factor de risc ridicat.

Cupierca Reishi contine chimicale care au un potential cu efecte benefice puternice, inclusiv tumori cancerogene si sitemul imunitar.

Terapii alternative - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.