Luna AdNatura
-20% din pretul original la toate produsele
00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Planta longevității

Planta longevității
     

Ganoderma Reishi sau Ganoderma Lucidum este o ciupercă descrisă prin caracteristicile de lemnos și dur cu un gust amar, folosit din ce în ce mai des în medicină.

Crește pe scoarța a mai multor copaci și este foarte greu de găsit. Provine din China, Taiwan și Japonia, unde este numită "ciuperca nemuririi " (Ling Zhi), "ciuperca magică" și este foarte apreciat. Conține peste 200 de elemente active cum ar fi: minerale, vitamine, aminoacizi și proteine.

Aceasta este cunoscută pentru sutele beneficii ce le aduce sistemului imunitar, infecțiilor virale, răceli, bronșită și alte boli ale plămânilor, astm, probleme cu inimă, colesterol, cancer, HIV, probleme cronice, insomnie, ulcer și chiar și herpes, reducerea stresului.

Ciuperca Reishi (Ganoderma lucidum) este cunoscută drept planta longevității. Beneficiile sale sunt cunoscute de peste 2000 de ani.

  • Conține substanțe active și este un antioxidant foarte puternic.
  • Elimină radicalii liberi, astfel prevenind bolile cardiovasculare.
  • Ciuperca Reishi a fost supusă la mai multe teste în știință medicinală, astfel dovedindu-se proprietățile sale anticancerigene.
  • Previne și ajută tratamentul împotriva cancerului ovarian, mamal, de prostată și de colon.
  • Aceasta are capacitatea de a crește sensibilitatea celulelor tumorale.
  • Unele cercetări au arătat că ar putea reduce semnificativ greața, vărsăturile și alte efecte secundare ale chimioterapiei.
  • Această plantă întărește imunitatea celulară și previne dezvoltarea tumorilor.
  • Reduce formarea de cheaguri de sânge, lucru care ar putea duce la atacuri de cord.

Astfel, are o multitudine de efecte pozitive, care pot ajuta pe oricine să prevină boli care reprezintă un factor de risc ridicat.

Cupierca Reishi conține chimicale care au un potențial cu efecte benefice puternice.

Terapii alternative - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.