⭐ OFERTA ZILEI ⭐
Ai 8% reducere pentru toate produsele din categoria Remedii naturale.
00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Durerile în piept - cauze, soluții.

Durerile în piept - cauze, soluții.
     

În zilele noastre multe persoane se confruntă cu dureri de piept. Aceste dureri se pot manifesta și prin alte metode: senzație de strângere a pieptului, sufocare, sau chiar dureri de tip criză. De obicei în cazul acestor probleme este recomandat să vizitați medicul de familie, însă în multe cazuri problema este cauzată de costocondrită.

Costocondrită apare când cartilajul, care leagă coastele cu sternul se inflamează în urma unor infecții sau boli. Sunt însă cazuri în care apariția costocondritei este necunoscută. Mulți oameni ignoră durerea și fac munca fizică ceea ce poate să ducă la agravarea acestei situații.

Durerea este una constantă, care se manifestă și în umeri, mâini, gât sau spate. De obicei apăsarea pe stern sau coaste provoacă o durere ascuțită care se aseamănă cu o durere provocată de un cuțit.

Suplimentele naturale, mai ales alimentele antiinflamatoare ajută pe cei care suferă de costocondrită. Printre aceste alimente se numără: rădăcină de ghimbir, uleiul de ciubotică cucului, produsele bogate în vitamina C și Omega 3. Pe lângă aceste produse suplimentele care stimulează sistemul imunitar iarăși au un efect foarte pozitiv asupra acestei boli.

Sucul pur de noni care nu a fost amestecat cu alte sucuri sau zahăr, calmează durerea acestor pacienți chiar după o perioadă scurtă de tratament. 

Dacă simțiți dureri în zona pieptului, este foarte indicat să vizitați un medic, însă puteți să tratați problema cu tratament meidcamentos și cu niste suplimente naturale care vă vor menține într-o formă fizică excelentă și după dispariția durerilor.

Terapii alternative - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.