☀ HOT DEALS ☀
Ai 10% reducere pentru toate produsele din categoria Dulciuri, patiserii.
00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Cum scapi de stres cu masaj de relaxare?

Cum scapi de stres cu masaj de relaxare?
     

2022 a fost un an de-a dreptul stresant și anul în care ședințele de masaj si relaxare au fost în vogă. Încă de la început ne-am făcut griji legate de sănătate, de starea societății în care evoluăm, de felul în care vom gestiona diferitele situații.

Masajul de relaxare e cel mai bun răspuns la stres. Acest tip de masaj cuprinde tehnici de frământare, neterzire, care se aplică în sensul circulației sângelui.

Rolul său este de a detensiona mușchii și articulațiile, pentru a permite circulația normală și naturală a sângelui.  Pe lângă beneficiile fizice, masajul de relaxare are și beneficii pentru starea de spirit și minte. 

Cine n-ar profita din plin de un ulei de masaj cu bergamotă și trandafir relaxant?

Folosind uleiul de la VitaMix  te vei simți mai liberă și pregătită să înfrunți provocările pe care le ai. 

Masajul de relaxare poate reduce anxietatea și oboseala, durerile de spate, de gât, musculară și toată tensiunea acumulată pe parcursul zilei. 

✔️Un mix de uleiuri esențiale din Avocado,Bergamotă și Trandafir pentru un masaj aromaterapeutic  având ca efect o relaxare profundă și reducerea stresului.De asemenea hidrateaza si catifeleaza pielea într-o maniera naturală. 

  Beneficii:

✔️Ajută la stimularea sistemului imunitar și crește serotonina

✔️Te scapă de anxietate și oboseală

✔️Te ajută să dormi mai bine

 

✔️Îmbunătățește aspectul pielii.

  • Antistres 60cps Fares
    -24%

    Antistres 60cps Fares

    31,73 lei
    42,30 lei
    Sustine obtinerea unei stari de bine mentale si fizice in conditiile unui stil de viata solicitant.Ingrediente/capsula:extract de Grifonia simplicifolia standardizat in min. 10% 5-hidroxitriptofan 91/65 mgradacina de ginseng (Ginseng radix) 89/7 mgsunatoare (Hyperici herba) 78 mgpassiflora (Passiflorae herba)maghiran (Majoranae herba)ulei esential de lavanda (Lavandulae aetheroleum) 5/85 mgulei es ...
  •  Ulei esential de Menta, 10ml, Zanna

    Ulei esential de Menta, 10ml, Zanna

    13,49 lei
    Uleiul esențial de mentă este cel mai versatil ulei, bogat în vitamina A, vitamina C, fier, cupru, magneziu, potasiu, calciu, omega 3, acizi grași și vitamina B2. Aroma sa este puternică și proaspătă. Acesta este folosit cel mai des în aromaterapie, în tratarea diferitelor afecțiuni și pentru reînprospatarea încăperilor.BeneficiiMenta a fost folosită de mi ...
  • Complex de Uleiuri Esentiale Anxietate 10ml, Zanna
    -3%

    Complex de Uleiuri Esentiale Anxietate 10ml, Zanna

    15,33 lei
    15,80 lei
    Stresul alimenteaza emotiile negative precum anxietatea si depresia. Procesul este si invers: atat anxietatea, cat si depresia pot accentua sentimentele de stres. Scapa de anxietate si depresie cu complexul de uleiuri esentiale Anxietate!Ingrediente:Ulei esential de bergamota: Vaporizat in camera are efecte excelente in indepartarea insectelor si a mirosului de fum de tigara. Calitatile sale ...
  • Laptisor de Matca Pur Ecologic 100gr Api Vitalis

    Laptisor de Matca Pur Ecologic 100gr Api Vitalis

    124,60 lei
    Laptisorul de matca pur ecologic este un produs inovativ si versatil, tocmai pentru proprietatea sa exceptionala, prin care reuseste prelungirea duratei de viata a fiintelor, si anume regina albina, care se hranesc cu el. Aceasta traieste de peste 50 de ori mai mult decat albinele obisnuite, lucratoare. Culturile asiatice considera ca laptisorul de matca pur este un tonic ce imbunatateste nivelul ...

Terapii alternative - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Articole precedente

Povestea lunii Februarie

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.