☺ HAPPY HOURS
Ai 8% reducere pentru toate produsele din categoria Slabire, dieta, frumusete.
00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Ce beneficii ne oferă uleiul de argan?

Ce beneficii ne oferă uleiul de argan?
     
Cunoscut de comunitatea marocană ca "Arborele Vietii", arborele de argan (Argania spinosa), a sprijinit oamenii din aceste regiuni aride de secole.
Uleiul de argan este produs din sâmburii fructelor arborelui de argan și este unul dintre uleiurile cele mai rare și mai scumpe din lume. Femeile au folosit uleiul de argan de secole pentru a-și proteja și hrâni pielea , părul și unghiile afectate de condițiile dure în care trăiau.
  • Vindecă și protejază
Substanțele active pe care le conține uleiul de argan oferă beneficii uimitoare de protecție a pielii. Acestea includ vindecarea țesuturilor (cicatricilor), proprietăți dezinfectante, au efect antiinflamator și oferă protecție solară.
  • Efect anti-îmbătrânire
Uleiul de argan este considerat un ulei anti-îmbătrânire foarte eficient, datorită proprietăților pe care le deține , cum ar fi  nivelul ridicat de vitamina E / tocoferoli (anti–oxidanți care ajută la neutralizarea radicalilor liberi, ceea ce este important pentru pielea expusă la medii poluate) și saponine.
  • Proprietăți medicinale
Uleiul de argan facilitează digestia prin creșterea concentrației de pepsină în sucul gastric. Acesta conține flavonoide care acționează ca un anti-inflamator natural, atât intern cât și extern .
Uleiul este considerat extrem de benefic pentru condițiile artritice sau reumatice .
Este util pentru scăderea nivelului de colesterol, stimulează circulația și întărirea imunității naturale a organismului .
Acesta este utilizat pentru calmarea bolilor de piele , cum ar fi varicela, acneea, psoriazisul, eczemele și pielea uscată. De asemenea, este utilizat pentru a preveni vergeturile în timpul sărcinii. 

Terapii alternative - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.