⭐ OFERTA ZILEI ⭐
Ai 10% reducere pentru toate produsele din categoria Produse sanatate sexuala.
00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Așa se prepară o baie detoxifiantă!

Așa se prepară o baie detoxifiantă!
     

Suntem expuși în fiecare zi la toxine, poluare și chimicale: în urma detoxifierii se elimină aceste elemente toxice din organism. Printr-o baie fierbinte și relaxantă nu numai că ne eliberăm de tot dar este și o metodă excelentă de detoxifiere! Transpirația este detoxifierea naturală a organismului. Acest remediu antic nu numai că elimină toxinele din piele dar relaxează și musculatura și ajută pielea să absoarbă mineralele și nutrienții, pe care le conține baia. 

Iată cum se prepară o baie detoxifiantă adevarată:

Prima dată prepară trupul tău: este recomandat consumarea unui pahar de apă (de la temperatura camerei) înaintea băii detoxifinate. Procesul când mineralele elimină toxinele din trupul tău poate avea efecte dehidratante asupra organismului.

Adună ingredientele: sunt o grămadă de ingrediente pe care le poți folosi la baia ta detoxifiantă. Partea distractivă este că poți amesteca ingredientele cum vrei tu! Putem folosi sarea amară (sare de Epsom), bicarbonat de sodiu, sare de baie sau sare de Himalaya, spumant de baie, putem adăuga oțet de mere și uleiuri esențiale. În baie, uleiul pătrunde în piele în același mod ca în timpul unui masaj cu uleiuri aromatice, pătrunderea fiind ușurată de căldura apei. Cele mai preferate uleiuri esențiale sunt: lavanda (este un tonic excelent pentru sistemul nervos), portocale (ajută la relaxare), lămâie (are acțiune înviorătoare și tonifiantă), busuioc (stimulează sistemul imunitar), ghimbir (stimulează circulația periferică) sau ylang-ylang (combate stresul și depresia).

Curăță tenul cu o perie sau un burețel: pielea este cel mai mare organ al tău și este prima linie de trecere pentru bacterii și chimicale. Prin eliminarea celulelor moarte a pielii, elimini și toate aceste lucruri dăunătoare. Curățarea tenului cu o perie sau burețel nu numai că elimină toxinele, dar stimulează și circulația sanguină și limfatică.

Relaxeazăte! Meditația este o metodă excelentă de a calma mintea și trupul în parcursul unui bai detoxifiante: respiră adânc, relaxeză musculatura și alungă gândurile stresante din minte. Cu câteva lumânări aprinse poți crea o atmosferă excelentă!

Durata unei băi detoxifiante este de minim 40 de minute. 

Citește mai mult aici: http://www.wikihow.com/Take-a-Detox-Bath

 

Terapii alternative - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Articole precedente

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.