Zilele Apiland
toate produsele cu -14% reducere
00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Vitamine si minerale, pentru un organism sanatos si buna sa functionare

Vitamine si minerale, pentru un organism sanatos si buna sa functionare
     

Desi indeplinesc un rol esential in organismul nostru, vitaminele si mineralele au fost minimalizate ca importanta pentru secole la rand. Se realizau candva tot felul de teste care sa demonstreze ca sunt o necesitate pentru organism. Sunt un subiect care a inceput sa prinda contur mai tarziu. Un exemplu concret este anul 1912, cand Feeding Experiments Illustrating the Importance of Accesory Factors in Normal Dietaries, lucrarea lui Frederick Gowland Hopkins vorbea despre cat sunt de importante pentru ca organismul sa creasca si sa se dezvolte. Mai tarziu, acesti factori au fost denumiti vitamine.

Rolul acestor nutrienti este esentiali in buna functionare a organismului. Stimuleaza si sustin procesele indeplinite in intregul corp, incepand de la metabolismul proteinelor, al glucidelor, mineralelor si lipidelor si pana la mentinerea unei bariere de aparare in ceea ce priveste mucoasele, o rezistenta sporita a organismului la infectii, procese de oxidare, aterogeneza, esinteza unor structuri cu rol indispensabil si asa mai departe.

Natura cuprinde in ea adevarate minuni, substante care au puterea de a reda vitalitatea organismului, iar noi vi le punem la dispozitie sub forma de vitamine si minerale, cu variate moduri de prezentare, care sa usureze misiunea de a fi furnizate organismului. Atunci cand alimentatia este mai saracacioasa ori nu are continutul optim al acestora, suplimentele diverse din magazinul nostru VitaMIX vin ca o completare in acest sens.

Vitamine si minerale, pentru echilibrul de care organismul are nevoie

Va invitam sa cititi mai departe pentru a descoperi cateva dintre minunile naturii, cuprinse in flacoane si tablete, menite sa ajute la sustinerea unei functionari optime a organismului.

Complexul de vitamine B - toate tipuri de vitamina B cuprinse in acest complex - alcatuiesc un energizant miraculos. Il recomandam din numeroase motive: suport pentru functionarea sistemului nervos, vitamine antistres, tranchilizante naturale, protectie pentru piele contra radiatiilor ultraviolete etc. Le recomandam impreuna, pentru a avea eficienta dorita. Individual, acestea nu pot fi stocate in organism.

Niciuna dintre vitaminele continute de complexul B nu trebuie subestimate ca valoare. Este valabil si in ceea ce priveste orice alte vitamine. Spre exemplu vitamina B6 este un pion important in lupta contra anemiei, fiind cea care contribuie la formarea globulelor rosii, ajutand la metabolismul grasimilor totodata, a anticorpilor. Alimentatia poate asigura astfel de substante hranitoare, insa fie din neglijenta pentru selectia unor produse care sa le contina, fie din lipsa de timp, acestea lipsesc uneori cu desavarsire.

Indiferent ca este vorba despre vitamina B6 sau orice alta vitamina continuta de complex, respectiv de alte vitamine, dar si minerale, portofoliul nostru cuprinde o diversitate de produse menite sa asigure doza zilnica necesara din fiecare dintre acestea.

Regasiti in magazin si un festin de minerale, substante al caror rol de asemenea prezinta o importanta insemnata. Din randul acestora amintim magneziu si zincul, calciul, care sunt cu rol deosebit de important in procesul de crestere a copiilor si adolescentilor. Astfel de substante sunt un suport important in procesul de concentrare, de memorare. Regenerarea tesuturilor, intarirea oaselor si alte astfel de procese sunt stimulate si sustinute de minerale, motiv pentru care suplimentarea lor si din alte surse decat alimentatia - deci prin produse nutritive, poate fi o necesitate.

Va intampinam pe VitaMIX.ro cu o multitudine de solutii in ceea ce priveste asigurarea dozei necesare din randul unor substante cu rol esential pentru organism. Regasiti pe https://www.vitamix.ro/produse/categoria/vitamine-si-minerale suplimente bogate in vitamine, minerale, multivitamine si multiminerale. In functie de carentele pe care le prezentati, respectiv de recomandarea medicului personal, va puteti orienta dupa acele produse care va pot sustine in echilibrarea lor in organism, redand astfel functionarea optima a intregului corp, precum si o stare de sanatate corespunzatoare.

Sanatate - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.