30 RON reducere la comenzile de peste 199 RON ✨
0zile :00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Vitamine și minerale, pentru un organism sănătos și buna sa funcționare

Vitamine și minerale, pentru un organism sănătos și buna sa funcționare
     

Deși îndeplinesc un rol esențial în organismul nostru, vitaminele și mineralele au fost minimalizate că importantă pentru secole la rând. Se realizau cândva tot felul de teste care să demonstreze că sunt o necesitate pentru organism. Sunt un subiect care a început să prindă contur mai târziu. Un exemplu concret este anul 1912, când Feeding Experiments Illustrating the Importance of Accesory Factors in Normal Dietaries, lucrarea lui Frederick Gowland Hopkins vorbea despre cât sunt de importante pentru că organismul să crească și să se dezvolte. Mai târziu, acești factori au fost denumiți vitamine.

Rolul acestor nutrienți este esențiali în buna funcționare a organismului. Stimulează și susțin procesele indeplinite în întregul corp, începând de la metabolismul proteinelor, al glucidelor, mineralelor și lipidelor și până la menținerea unei bariere de apărare în ceea ce privește mucoasele, o rezistență sporită a organismului la infecții, procese de oxidare, aterogeneză, sinteza unor structuri cu rol indispensabil și așa mai departe.

Natura cuprinde în ea adevărate minuni, substanțe care au puterea de a reda vitalitatea organismului, iar noi vi le punem la dispoziție sub formă de vitamine și minerale, cu variate moduri de prezentare, care să ușureze misiunea de a fi furnizate organismului. Atunci când alimentația este mai sărăcăcioasă ori nu are conținutul optim al acestora, suplimentele diverse din magazinul nostru VitaMIX vin ca o completare în acest sens.

Vitamine și minerale, pentru echilibrul de care organismul are nevoie

Vă invităm să citiți mai departe pentru a descoperi câteva dintre minunile naturii, cuprinse în flacoane și tablete, menite să ajute la susținerea unei funcționări optime a organismului.

Complexul de vitamine B - toate tipuri de vitamina B cuprinse în acest complex - alcătuiesc un energizant miraculos. Îl recomandăm din numeroase motive: suport pentru funcționarea sistemului nervos, vitamine antistres, tranchilizante naturale, protecție pentru piele contra radiațiilor ultraviolete etc. Le recomandăm împreună, pentru a avea eficiență. Individual, acestea nu pot fi stocate în organism.

Niciuna dintre vitaminele conținute de complexul B nu trebuie subestimate ca valoare. Este valabil și în ceea ce privește orice alte vitamine. Spre exemplu vitamina B6 este un pion important în lupta contra anemiei, fiind cea care contribuie la formarea globulelor roșii, ajutând la metabolismul grăsimilor totodată, a anticorpilor. Alimentația poate asigura astfel de substanțe hrănitoare, însă fie din neglijentă pentru selecția unor produse care să le conțină, fie din lipsa de timp, acestea lipsesc uneori cu desăvârșire.

Indiferent că este vorba despre vitamina B6 sau orice altă vitamina conținută de complex, respectiv de alte vitamine, dar și minerale, portofoliul nostru cuprinde o diversitate de produse menite să asigure doza zilnică necesară din fiecare dintre acestea.

Regaăiți în magazin și un festin de minerale, substanțe al caror rol de asemenea prezintă o importanță însemnată. Din rândul acestora amintim magneziu și zincul, calciul, care sunt cu rol deosebit de important în procesul de creștere a copiilor și adolescenților. Astfel de substanțe sunt un suport important în procesul de concentrare, de memorare. Regenerarea țesuturilor, întărirea oaselor și alte astfel de procese sunt stimulate și susținute de minerale, motiv pentru care suplimentarea lor și din alte surse decât alimentația - deci prin produse nutritive, poate fi o necesitate.

Vă întâmpinăm pe VitaMIX.ro cu o multitudine de soluții în ceea ce privește asigurarea dozei necesare din rândul unor substanțe cu rol esențial pentru organism. Regăsiți pe https://www.vitamix.ro/produse/categoria/vitamine-si-minerale suplimente bogate în vitamine, minerale, multivitamine și multiminerale. În funcție de carențele pe care le prezentați, respectiv de recomandarea medicului personal, vă puteți orienta după acele produse care vă pot susține în echilibrarea lor în organism, redând astfel funcționarea optimă a întregului corp, precum și o stare de sănătate corespunzătoare.

Sanatate - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Articole precedente

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.