DAILY DEALS
Ai 8% reducere pentru toate produsele din categoria Slabire, dieta, frumusete.
0zile :00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Vitamina energiei și a vitalității

Vitamina energiei și a vitalității
     

Vitaminele sunt nutrienți necesari bunei funcționări al organismului nostru, care îi putem găsi în mod natural: în fructe, legume, produse lactate și carne. Acestea pot fi suplimentate cu ajutorul produselor naturale în cazul unui deficit sau atunci când asimilarea acestora în mod natural este dificilă. Astăzi vom discuta despre vitamina B12 și beneficiile acesteia. 

Ce este vitamina B12?

Vitamina B12 este o vitamină solubilă în apă, care este în mod natural prezentă în anumite alimente, dar poate fi asimilată și prin intermediul suplimentelor. Ea poate fi procurată din surse animale, din produse lactate, dar și din alimentele fortifiate, în cazul celor care urmează o dietă vegetariană sau vegană.

Care sunt beneficiile acestei vitamine?

Acest nutrient valoros aduce o mulțime de beneficii organismului tău. Vitamina B12 ajută la o creștere a energiei și a vitalității. Aceasta previne anemia și oboseala cronică. Ea ajută, de asemenea și la îmbunătățirea sănătății inimii, fortifică vasele de sânge și ajută la buna funcționare a sistemului cardiovascular.

Vitamina B12 menține sistemul nervos în formă și protejează celulele nervoase. Ea previne instalarea Alzheimerului sau a demenței. Îmbunătățește funcțiile motorii, vederea și memoria. Este esențială și pentru sănătatea unghiilor, a pielii și a părului.

Câtă cantitate de vitamina B12 ai nevoie?

Doza recomandată spre consumul zilnic de vitamina B12 este de 2,4 micrograme pentru persoanele adulte, iar femeile însărcinate trebuie să consume o cantitate de 2,6 micrograme, cele care alăptează 2,8 micrograme.

Medicii sugerează un consum de 1 capsulă pe zi de Vitamina B12 pentru a preveni deficitul timp de cel puțin 3 luni.

Care sunt cele mai bune surse de Vitamina B12?

În mod natural, acest nutrient se găsește în ficatul și rinichii animalelor, mai ales în cele de oaie. Poate fi procurată și din carnea de vită, din sardine și moluște. În cazul în care urmezi o dietă vegetariană, această vitamină este prezentă în cerealele fortifiate, în terciul de ovăz și în musli.

În produsele lactate, Vitamina B12 se găsește în iaurt și brânză. Cei care au intoleranță la lactate sau urmează o dietă vegană, pot să procure acest nutrient din laptele de soia, care conține o cantitate considerabilă de vitamina B12. 

Suplimente B12 de pe VitaMix

În VitaMix webshop vei găsi suplimente cu B12 pentru prevenirea deficitului. Vitamina B12 de la Adams Supplements conține 90 de tablete și este suplimentul ideal pentru o cură de trei luniSuplimentul alimentar de la Adams Supplements conține vitamina B12 de înaltă calitate, 100% naturală. 

Comandă acest supliment pentru a te bucura de o stare excelentă de sănătate durabilă!

 

Sanatate - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.