Ziua Dennree
toate produsele cu -12% reducere
0zile :00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Un aliment puternic antiviral și 100% natural - află care este produsul minune

Un aliment puternic antiviral și 100% natural - află care este produsul minune
     

Câte lucruri știi despre mierea de Manuka? În acest material vom expune pentru tine tot ce este important de știut despre acest produs natural minune. Mierea de Manuka, o miere monofloră, unică în lume, provenită din ținuturile Noii Zeelande, este o miere cu totul deosebită, cu importante proprietăți antibacteriene, antiinflamatorii, antimicrobiene, antivirale, antiseptice, antifungice, antioxidante, susține sistemul imunitar și participă la ameliorarea mai multor probleme de sănătate. După studii riguroase, mierea de Manuka a devenit singura miere medicinală din lume, certificată oficial de autoritățile medicale.

Această miere se face din nectarul florilor arborelui de Manuka (ce se dezvoltă în Noua Zeelandă și Australia, doar în zone ferite de poluare), are o culoare portocalie opacă, iar gustul are tentă de eucalipt. Conținutul bogat de Metilglioxal conferă mierii un puternic efect antibacterian. Este adevărat că acest compus se găsește în mai multe tipuri de miere, dar în niciunul într-o concentrație așa mare. Această miere este și un puternic antibiotic natural întrucât conține peroxid de hidrogen. Această miere are efecte terapeutice în afecțiuni gastro-intestinale, infecții cu stafilococ, infecții respiratorii, contribuie la sănătatea orală, vindecă răni, arsuri, eczeme, acnee, te poate ajuta să dormi mai liniștit și foarte important – fortifică sistemul imunitar și protejează împotriva radicalilor liberi, răspunzători de multe boli și de îmbătrânirea celulară.

Istoria acestui produs natural pleacă din vechile triburi indigene. A fost folosită de populația Maori și apoi de coloniști. În timp a intrat în atenția oamenilor de știință care i-au studiat proprietățile. Universitatea Waikato din Noua Zeelandă are un departament special de Cercetare a Mierii. Aici s-au descoperit multe din proprietățile acesteia. Cel care a afirmat cu dovezi științifice că mierea de Manuka este antibacteriană, antiinflamatorie, antimicrobienă, antivirală, antiseptică, antifungică, a fost Dr. Peter Molan, în 1981. Studiile sale avansate ne-au dat majoritatea informațiilor pe care le avem azi despre acest produs. Această miere este ideală pentru îngrijirea pielii și a părului, astfel că a devenit ingredient într-o serie de produse ideale pentru sănătatea organismului și se găsește în multe produse cosmetice. Vă vom prezenta câteva sortimente de miere de Manuka pe care le găsiți la VitaMix. 

Avem pentru tine miere de Manuka de la Auribee și poți alege cantitatea și prețul pe care-l dorești (recipient de 250 sau 500 gr.) pentru uz terapeutic, intern și extern.

Avem și un pachet promoțional 1+1 miere de Manuka de la Auribee sau pachetul de 2 produse de la Sonnentor. Vei descoperi o miere brună, cu un gust puternic, picant și ușor mentolat. Mierea Manuka de la Sonnentor are factorul UMF (Unique Manuka Factor) cel mai ridicat, iar produsul provine dintr-o rezervație naturală din Noua Zeelandă. În această listă de produse vei găsi mai multe sortimente de miere, în diferite cantități și pachete promoționale. Consultă lista din magazinul nostru online de sănătate VitaMixalege produsul preferat și plasează o comandă. Noi ne asigurăm să ajungă la tine acasă cât mai curând!

Sanatate - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Articole precedente

Ce este Maca?

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.