⚡ PROMO ⚡
Ai 8% reducere pentru toate produsele din categoria Insula de mirodenii.
00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Surse de vitamina C

Surse de vitamina C
     
Vitamina C este, probabil, cel mai bine cunoscută pentru abilitatea sa de a întări sistemul imunitar. Dar acest nutrient puternic are, de asemenea, multe alte roluri importante care controlează aspecte semnificative ale sănătății noastre.
 
Când vom ajunge un nivel suficient de vitamina C în dietele noastre, aceasta ajută la detoxifierea organismului, promovează vindecarea celulelelor, și ne permite o mai bună gestionare a stresului. Susține flora intestinală, distruge bacteriile dăunătoare și viruși, neutralizează radicalii liberi, elimină metalele grele, ne protejează de poluare, și mult mai mult.
 
Cât de multa vitamina C avem nevoie poate fi un pic mai complicat, deoarece depinde de multe variabile, cum ar fi dieta, vârsta, nivelul de stres, cantitatea de expunerea la poluanți, cantitatea de medicamente pe care le luam, și starea generală de sănătate. O cantitate generic este în jur de 1-4 grame pe zi pentru un individ sănătos. Persoanele cu boli grave vor avea nevoie de mult, mult mai mult.
 
Surse excelente de acest nutrient puternic includ măceșele, cireșele de acerola, și fructele de camu camu. Produse mai comune, cum ar fi ardeiul iute, ardeiul roșu, pătrunjelul, kiwi, și broccoli sunt de asemenea surse bune. Este important de remarcat faptul că cele mai multe dintre vitamina C din alimente vor fi distruse prin tăiere, de gătit, depozitare, precum și alte forme de prelucrare.
 
Vitamina C se găsește din belșug în multe alimente și are mari beneficii de sănătate despre care probabil nici măcar nu știe. Până de curând, vitamina C a fost folosit în principal pentru a alunga aceste răceli de sezon și viruși. Cu toate acestea, studiile recente, arată că vitamina C ajută la reducerea tensiunii arteriale ridicate, luptă împotriva cancerului, menține vasele de sânge sănătoase, și multe alte efecte benefice pentru organismul uman. 
 

Sanatate - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Articole precedente

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.