☀ HOT DEALS ☀
Ai 10% reducere pentru toate produsele din categoria Dulciuri, patiserii.
00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Simptomele Osteoporozei

Simptomele Osteoporozei
     

Nu întâmplător osteoporoza este numită o boală “silențioasă”. Boala poate rămâne asimptomatică pe o  perioadă lungă de timp, de multe ori este diagnosticată doar la un stadiu avansat, în cazul în care se produce o fractură. Deși toate oasele se pot fractura, sunt fracturi caracteristice osteoporozei: fracturi de șold, colapsuri vertebrale sau fractură la încheietura mâinii.
Colapsul vertebral se poate produce în urma unei mișcări bruște sau în urma unei ridicări de greutate mică.

De obicei, osteoporoza se prezintă cu dureri de spate sau de mijloc, dar uneori se poate prezenta fără nici o simptom. Colapsul vertebrelor conduce la scurtarea coloanei vertebrale în urma cărei se pierde din înălțime. Remodelarea spatelui se agravează treptat, cu timpul formând o postura aplecată a corpului. În cazuri mai grave, dacă pieptul se malformează, pot apărea greutăți în respirație.

Tratamentul osteoporozei combină luarea suplimentelor de calciu și vitamina D, sau a medicamentelor prescrise cu un program de exerciții fizice. Pierderea osoasă poate surveni din nou, odată cu întreruperea tratamentului.

 

Sanatate - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.