OFERTA ZILEI ⚡ Reducere de -30% la fiecare 4-lea produs
00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Simptomele Osteoporozei

Simptomele Osteoporozei
     

Nu intamplator osteoporoza este numita o boala “silentioasa”. Boala poate ramane asimptomatica pe o  perioada lunga de timp,de multe ori este diagnosticat doar la un stadiu avansat, in cazul in care se produse o fractura. Desi toate oasele se pot fractura, sunt fracturi caracteristice osteoporozei:fracturi de sold,colapsuri vertebrale sau fractura de incheietura mainii.
Colapsul vertebral se poate produce in urma unei miscari bruste sau in urma unei ridicari de greutate mica.

De obicei, osteoporoza se prezinta cu dureri de spate sau de mijloc, dar uneori se poate prezenta fara nici o simptoma. Colapsul vertebrelor conduce la scurtarea coloanei vertebrale in urma carei se pierde din inaltime. Remodelarea spatelui se agraveaza treptat, cu timpul formand o postura aplecata a corpului. In cazuri mai grave, daca pieptul se malformeaza, pot aparea greutati in respiratie.

Tratamentul osteoporozei combina luarea suplimentelor de calciu si vitamina D, sau a medicamentelor prescrise cu un program de exercitii fizice. Pierderea osoasa poate surveni din nou, odata cu intreruperea tratamentului.

 

Sanatate - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Articole precedente

Obezitatea, o problema sociala si de sanatate!

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.