Zilele Apiland
toate produsele cu -14% reducere
00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Simptomele cataractei

Simptomele cataractei
     
Cataracta este mai des intalnia la persoanele in varsta, iar simptomele apar de obicei in timp. De fapt, cei mai multi oameni nu-si dau seama ca au cataracta la inceput, deoarece simptomele se dezvolta atat de incet.
Unele simptome ale cataractei includ:
• vedere dubla la un ochi
• vedere incetosata, tulbure, sau reducere a  intensitatii luminoase (cu crestere in timp)
• sensibilitate la lumina, cum ar fi la soare sau la farurile de pe alte masini
• culori sterse
• un aspect de "halou" in jurul luminilor (mai ales pe timp de noapte)
• modificari regulate ale dioptriilor, cauzand schimbari dese de ochelari
 
 
 
Simptomele de cataracta variaza de la persoana la persoana, desi cei mai multi pacienti spun ca se simt ca și cum ar privi in mod constant printr-o fereastra murdara sau prin ceata. Aceasta experienta se va agrava odata cu dezvoltarea acestei boli a ochiului.
Cataracta nu este dureroasa si nu cauzeaza probleme cu ochii, altele decat simptomele enumerate mai sus. De asemenea, roșeata ochiului nu este de obicei asociata cu aceasta tulburare.
Daca aveti aceste simptome, oftalmologul dumneavoastra va trebui sa faca modificari la prescriptiile de ochelari. In cazurile severe, poate fi necesara o interventie chirurgicala pentru a corecta problema.

Sanatate - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Articole precedente

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.