⚡ PROMO ⚡
Ai 8% reducere pentru toate produsele din categoria Insula de mirodenii.
00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Simptome cu care te confrunți des, dar nu le știi cauza

Simptome cu care te confrunți des, dar nu le știi cauza
     

 

Durerile de cap

Migrenele frecvente pot avea numeroase cauze. De cele mai multe ori, totul se rezumă la lipsa unor vitamine esențiale.

-          Lipsa vitaminelor B6 și B12

Aceste vitamine susțin o mare parte din procesele desfăsurate în organism și au grijă de buna funcționare a sistemului nervos. Totodată, științific vorbind, s-a demonstrat că administrarea suplimentelor pe bază de vitamina B6 și B12 reduc cu până la 0% șansele de apariție a migrenelor.

-          Vitamina C

O altă vitamină esențială vieții, vitamina C se regăsește în special în legume și fructe. S-a demonstrat că lipsa vitaminei C atrage cu ea dureri de cap puternice pentru că este implicată în numeroase procese vitale precum: absorbția fierului în organism, detoxifierea organismului, menținerea sănătății oaselor și așa mai departe.

Amețelile

Nu puține sunt persoanele ce în ziua de astăzi se confruntă cu o astfel de problemă – amețeală bruscă. Un stimul al amețelii este întocmai alimentația deficitară.

-          Lipsa calciului din organsim

Pe lângă amețeală, lipsa calciului atrage și alte manifestări precum: palpitații, leșin urmat de pierderi de memorie, furnicături în degete, palme sau picioare și așa mai departe.

-          Lipsa vitaminei D

Cel mai mare aport de vitamina D pe care corpul nostru îl primește este de la soare. Expunerea redusă la soare poate atrage atât dureri de cap cât și stări de stres continuu. Vezi aici produse pe bază de vitamina D.

Căderea părului

De cele mai multe ori, persoanele ce se confruntă cu această problemă afirmă că firele de păr nu mai sunt la fel de puternice din cauza stresului, când de fapt și alții sunt factorii declanșatori.

-          Vitamina A

Lipsa vitaminei A înseamnă un păr subțire, uscat, foarte predispus la mătreață, iar de aici până la căderea exagerată a părului nu mai e decât un pas. Această vitamina se ocupă de producerea sebumului – substanța responsabilă de sănătatea firelor de păr.

-          Vitamina C

Vitamina C și-a dovedit puterile miraculoase și în cazul podoabei capilare. Ea este responsabilă de crearea colagenului – altă componentă esențială a sănătății și puterii părului. Aici găsești suplimente de vitamina C.

-          Vitamina E

Atunci când pe zi câd mai mult de 100 de fire, suplimentele alimentare pe bază de vitamina E trebuie administrate în cel mai scurt timp. Această vitamină previne căderea și regenerează firele de păr distruse de anumiți factori externi.

Te asteptam în magazinul nostru pentru a-ți lua aportul de suplimente alimentare de care ai nevoie zilnic. 

Sanatate - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.