☀ HOT DEALS ☀
Ai 10% reducere pentru toate produsele din categoria Mancare sanatoasa.
00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Sfaturi pentru protejarea pielii de razele solare

Sfaturi pentru protejarea pielii de razele solare
     

Când vine vorba de protejarea pielii de soare, toată lumea dar mai ales persoanele în vârstă trebuie să ia câteva precauții suplimentare.

Soarele dăunează pielii  dar există mai multe lucruri ușoare pe care le poți face pentru a preveni arsurile solare inutile:

  1. Hidratează-te – S-a demonstrat faptul că apa potabilă este importantă pentru sănătatea ta în general, dar mai ales atunci când ești la soare. Rămâi hidratat pentru a ajuta la reglarea temperaturii corpului. Deshidratarea se poate întâmpla mai repede stând la soare, deci asigură-te că bei multă apă.
  2. Stai la umbră – Experții spun că este important să nu stai la soare între orele 10:00-16:00, deoarece acestea sunt cele mai dăunătoare raze UV întrucât acesta este momentul în care razele solare strălucesc cel mai puternic. Dacă te îndrepți spre plajă sau într-o zonă în care nu este umbra, atunci poți să îți aduci tu de acasă o umbrelă și astfel te vei proteja.
  3. Aplică o cantitate generoasă de protecție solară – Protecția solară este unul dintre cei mai mari protectori împotriva diferitelor spectre UV(UVA și UVB). Factorul de protecție ar trebui să fie de cel puțin 30. Protecția solară se aplică pe tot corpul și totodată este necesară reaplicarea ei la două ore.
  4. Îmbracă-te corespunzător – Când mergi în aer liber, mai ales pentru perioade lungi în mijlocul zilei, optează pentru îmbrăcăminte largă, acest tip de îmbrăcăminte va fi respirabilă dar va oferi totuși protecție împotriva razelor UV.
  5. Nu uita să accesorizezi! – Pălăriile și ochelarii de soare te vor ajuta să te protejezi de razele solare.

Portejarea de razele solare este probabil una dintre cele mai simple modalități de a preveni milioane de cazuri de cancer în fiecare an. Cu toate acestea, mulți dintre noi probabil nu acordăm o deosebită atenție acestui lucru. Ia în considerare aceste sfaturi și protejează-ți pielea de aceste efecte dăunătoare. Accesează webshop-ul VitaMix și acolo vei găsi o gamă largă de produse care oferă protecție solară.

 

Sanatate - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Articole precedente

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.