Luna Herbagen
-20% din pretul original la toate produsele
00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Sfaturi ecologice pentru înlocuirea detergenților

Sfaturi ecologice pentru înlocuirea detergenților
     

Pe măsură ce primim primăvara în casele noastre anul acesta, este timpul să facem și curățenia necesară! Multe produse de curățare comerciale conțin substanțe chimice dăunătoare care pot deteriora suprafețele și pot provoca efecte negative asupra sănătății persoanelor sensibile.

Iată câteva sfaturi ecologice care te vor ajuta:

  1. Bicarbonatul de sodiu –Bicarbonatul de sodiu este un excelent detergent! Se amestecă bine cu oțet pentru a ajuta la curățarea încălțămintelor și nu numai.
  2. Amidonul de porumb – Amidonul de porumb este o alternativă excelentă pentru curățarea și lustruirea ferestrelor glisante, a ferestrelor cu imagini, a ușilor din fibră și a altor substanțe din sticlă. Poți să îl folosești și pentru a curăța murdăria și petele dure de pe covoare.
  3. Oțetul – Oțetul este un produs cu adevărat minunat și vei descoperi că poate înlocui multe dintre produsele de curățat de uz casnic. Poți să amesteci oțetul cu apa pentru a face o soluție de curățat pardoseala.
  4. Lămâia – Lămâia conține unii dintre cei mai puternici acizi naturali din alimente. Poți să o folosești la uciderea bacteriilor și pentru a tăia grăsimea.
  5. Săpunul fără parfum – Săpunul fără parfum este o soluție de curățare biodrgradabilă care poate fi utilizată pentru curățarea multor suprafețe.
  6. Borax – Boraxul poate fi ideal pentru curățarea pereților și tapițeriilor fără riscul de deteriorare. De asemenea, elimină murdăria de pe podele.

Fiecare dintre noi își dorește o casă sigură, confortabilă și curată. Din păcate, unele dintre substanțele chimice dure pe care le folosim pentru a ucide germenii nu sunt deloc sigure pentru noi sau pentru mediu. Din fericire, există câteva alternative care sperăm să te ajute. Pe webshop-ul VitaMix vei găsi aceste produse la un preț accesibil!

 

Sanatate - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.