☺ HAPPY HOURS
Ai 14% reducere pentru toate produsele din categoria Tincturi.
00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Respirația urât mirositoare

Respirația urât mirositoare
     

Cauzele
Cauzele pot fi fumatul, consumul cafelei, igienă dentară neadecvată, sinuzită, infecții ale gingiilor, sau anumite medicamente.

Măsurile care trebuie luate

Apa - Respirația neplacută de dimineață poate fi din cauză că gură este uscată și este un mediu ideal pentru bacterii. Dacă simțiți în timpul zilei că aveți gura uscată, pur și simplu clătiți cu apă curată, pentru a îndepartă temporar bacteriile, și pentru a reîmprospăta respirația un pic.  

Guma de mestecat și portocala
- Să ai la îndemâna gumă de mestecat, deoarece stimulează salivația și curăță resturile dintre dinți. Portocala stimulează funcțiile salivare ale grandelor și ne ajută să avem o respirație proaspătă.

Pătrunjel, condimente -  este bogată în clorofilă care din cauza proprietăților antibacteriene reduce respirația urât mirositoare. Anasonul distruge bacteriile de pe limbă, condimentele reduc respirația urât mirositoare. Scorțișoara are un miros plăcut și are efect dezinfectant.

Prevenirea
Obiceiuri alimentare
Legumele cu frunzele verzi din cauza conținutului de clorofilă împrospătează respirația, în schimb glucidele rafinate rămase în gură și bacteriile încep să prolifereze cauzând respirație neplacută.

Periuța de dinți și pasta de dinți
Bacteriile se pot depune și pe periuța de dinți. Periuța de dinți trebuie schimbată din două în două luni și este indicat să folosiți pastă de dinți din ingrediente naturale.

Ați știut?

Apa de gură mentolată nu oferă respirație proaspată deoarece în cele mai multe cazuri conține alcool ceea ce usucă gura. Dacă folosim apă de gură nu vom avea respirație proaspată. Bomboana mentolata arată a fi de prim ajutor însă pe termen lung hrănește cu mult zahăr bacteriile vinovate pentru respirație neplacută.

Sanatate - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Articole precedente

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.