Zilele Apiland
toate produsele cu -14% reducere
00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Reflexoterapia

Reflexoterapia
     

Una din terapiile medicinei alternative este reflexoterapia.Este un domeniu foarte interesant si mai ales foarte util in vindecare.Reflexoterapia se bazeaza pe stiinta zonelor reflexogene.

Originea reflexoterapiei se pierde in urma cu mai bine de 5.000 de ani.In ziua de azi omeneii incep sa fie din ce in ce mai interesanti de acesta metoda de vindecare, prin urmare reflexoterapia castiga tot  mai mult teren.

Practic, tratamentul consta prin masarea anumitor puncte reflexe, diagnosticate ca fiind sensibile, pentru a stimula organele corespondente afectate.Cele mai utilizate zone ce contin puncte de proiectie energetica a organelor corpului, sunt talpile, mainile si pavilionul urechilor.
Desi este mai putin cunoscuta, reflexoterapia faciala este cel putin la fel de eficienta si se preteaza foarte bine la autotratamente, sub indrumarea unui terapeut.
Sunt foarte multe probleme care isi gasesc alinarea si vindecarea in reflexoterapie, cum ar fi: stresul, migrenele, nevralgii, sinuzite, insomnii, accident vascular cerebral, ulcer, hemoroizi, constipatie, tulburari endocrine, de metabolism, afectiuni hepato-biliare, renale sau circulatorii.
Rezultatele pot fi spectaculoase, sigure si de durata.

Avantajele tratamentelor cu reflexoterapie:

  • poate fi aplicata la orice categorie de vartsa
  • este un tratament netoxic,
  • nu intrerupe tratamentul medicamentos,
  • se poate face in paralel cu alte tratamente naturiste sau alopate
  • nu are contraindicatii majore
  • poate fi utilizata profilactic pentru prevenirea bolilor

Intr-un timp scurt, organismul se poate reface , redobandindu-si echilibrul fara disconfort sau durere.
Pe langa ameliorarea sau vindecarea problemelor de sanatate, aduce o stare minunata de relaxare si armonie cu propriul corp.


Sanatate - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Articole precedente

Bazele unei slabiri sanatoase

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.