☀ HOT DEALS ☀
Ai 10% reducere pentru toate produsele din categoria Dulciuri, patiserii.
00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Reflexoterapia

Reflexoterapia
     

Una din terapiile medicinei alternative este reflexoterapia. Este un domeniu foarte interesant și mai ales foarte util în vindecare. Reflexoterapia se bazează pe știința zonelor reflexogene.

Originea reflexoterapiei se pierde în urmă cu mai bine de 5.000 de ani. În ziua de azi oamenii încep să fie din ce în ce mai interesanți de acestă metodă de vindecare, prin urmare reflexoterapia câștiga tot mai mult teren.

Practic, tratamentul constă prin masarea anumitor puncte reflexe, diagnosticate ca fiind sensibile, pentru a stimula organele corespondente afectate. Cele mai utilizate zone ce conțin puncte de proiecție energetică a organelor corpului, sunt tălpile, mâinile și pavilionul urechilor.
Deși este mai puțin cunoscută, reflexoterapia facială este cel puțin la fel de eficientă și se pretează foarte bine la autotratamente, sub îndrumarea unui terapeut.
Sunt foarte multe probleme care își găsesc alinarea și vindecarea în reflexoterapie, cum ar fi: stresul, migrenele, nevralgii, sinuzite, insomnii, accident vascular cerebral, ulcer, hemoroizi, constipație, tulburări endocrine, de metabolism, afecțiuni hepato-biliare, renale sau circulatorii.
Rezultatele pot fi spectaculoase, sigure și de durată.

Avantajele tratamentelor cu reflexoterapie:

  • poate fi aplicată la orice categorie de vârstă
  • este un tratament netoxic,
  • nu întrerupe tratamentul medicamentos,
  • se poate face în paralel cu alte tratamente naturiste sau alopate
  • nu are contraindicații majore
  • poate fi utilizată profilactic pentru prevenirea bolilor


Într-un timp scurt, organismul se poate reface , redobandindu-și echilibrul fără disconfort sau durere.
Pe lângă ameliorarea sau vindecarea problemelor de sănătate, aduce o stare minunată de relaxare și armonie cu propriul corp.


Sanatate - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Articole precedente

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.