Luna AdNatura
-20% din pretul original la toate produsele
00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

“Bombardierea” celulelor canceroase

“Bombardierea” celulelor canceroase
     

Noua metoda de tratament impotriva cancerului poate sa functioneze fara efecte secundare sau fara a afecta celulele sanatoase.

 

Din pacate metodele utilizate in zilene de aztazi pentru vindecarea oamenilor care sufera de cancer, dauneaza nu numai celulelor canceroase ci si celor sanatoase.

Iar pe langa acestea, bolnavii sufera si de un sir de efecte secundare in timpul tratamentelor obisnuite, cum ar fi: 

indispozitie constanta, greata si varsaturi, scadere in greutate drastice, pierderea parului, etc.

 

 

Cercetatorii din Institutul National de Cancer Sanford-Burnham din California au ajuns la rezultate mai mult ca promitatoare in privinta unui nou mod de terapie inovativa in vindecarea cancerului. Aceasta noua metoda elimina toate efectele secundare ale tratamentelor traditionale care au fost cunoscute pana acum.

 

Cheia problemei se numeste proteina cu numele IF7, care reuseste sa descopere acele vene prin care celulele canceroase se raspandesc. 

 

Medici spun, ca proteinele pot fi folosite ca si “uneltele de transport”, cu ajutorul carora ei pot sa trimita agenti distructivi direct in celulele canceroase fara ca cele sanatoase sa sufere vreo deteriorare, sau sa genereze efecte secundare.

 

Tratamentul a fost testat pe sobolani care sufereau de cancer de colon, si care erau deja in metastaza. Rezultatele au fost uimitor de eficace: tumoarele la animalele din laborator au inceput sa se micsoreze, iar dupa doua saptamani de tratament unii dintre ele au si disparut fara sa fie observate efecte secundare. 

 

Seful cercetarii este Prof. Dr. Michiko Fukuda, care a declarat in presa, ca aceasta noua metoda, teoretic poate fi utilizat nu numai in cazul pacientilor care sufera de cancer de colon, ci si la cei care au cancer de piele, cancer de sani, cancerul de prostata si cancer la plamani. 

 

Echipa de medici face cercetari in continuare pentru ca in viitorul apropiat aceasta metoda sa fie testata si pe oameni.

Sanatate - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Articole precedente

Avantajul tratamentelor naturiste

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.