☀ HOT DEALS ☀
Ai 10% reducere pentru toate produsele din categoria Dulciuri, patiserii.
00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

“Bombardierea” celulelor canceroase

“Bombardierea” celulelor canceroase
     

Noua metodă de tratament împotriva cancerului poate să funcționeze fără efecte secundare sau fără a afecta celulele sănătoase.

Din păcate metodele utilizate în zilene de astăzi pentru vindecarea oamenilor care suferă de cancer, dăunează nu numai celulelor canceroase ci și celor sănătoase.

Iar pe lângă acestea, bolnavii suferă și de un sir de efecte secundare în timpul tratamentelor obișnuite, cum ar fi: 

  • indispoziție constantă,
  • greață și vărsături,
  • scădere în greutate drastică,
  • pierderea părului, etc.

Cercetătorii din Institutul National de Cancer Sanford-Burnham din California au ajuns la rezultate mai mult ca promițătoare în privința unui nou mod de terapie inovativă în vindecarea cancerului. Această nouă metodă elimină toate efectele secundare ale tratamentelor tradiționale care au fost cunoscute până acum.

Cheia problemei se numește proteina cu numele IF7, care reușește să descopere acele vene prin care celulele canceroase se răspândesc. 

Medici spun, că proteinele pot fi folosite ca și “uneltele de transport”, cu ajutorul cărora ei pot să trimită agenți distructivi direct în celulele canceroase fără ca cele sănătoase să sufere vreo deteriorare, sau să genereze efecte secundare.

Tratamentul a fost testat pe șobolani care sufereau de cancer de colon, și care erau deja în metastaze. Rezultatele au fost uimitor de eficace: tumorile la animalele din laborator au început să se micșoreze, iar după două săptămâni de tratament la unele dintre ele a dispărut fără să fie observate efecte secundare. 

Șeful cercetării este Prof. Dr. Michiko Fukuda, care a declarat în presă, că această nouă metodă, teoretic poate fi utilizat nu numai în cazul pacienților care suferă de cancer de colon, ci și la cei care au cancer de piele, cancer de sâni, cancerul de prostată și cancer la plămâni. 

Echipa de medici face cercetări în continuare pentru că în viitorul apropiat această metodă să fie testată și pe oameni.

Sanatate - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Articole precedente

Cum se tratează unghiile casante?

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.