⏰ Reducere de -10% la toate produsele de pe site
00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Otetul de mere arde garsimile!

Otetul de mere arde garsimile!
     

În oțetul de mere se păstrează aproape toate mineralele conținute de fructe: calciu, sodiu, clor și o serie de microelemente. De asemenea, numeroase vitamine (C,B1,B2,B6), enzime, izoflavonoide și acizi organici, care au capacitatea de a perveni infecțiile. Alte două elemente din oțetul de mere, magneziul și fierul, au efecte favorabile asupra sistemului imunitar și contribuie la întărirea oaselor.

Nu este un secret faptul că la persoanele supraponderale, oțetul de mere contribuie la pierderea treptată în greutate. O serie de substanțe, precum acidul acetic, vitaminele B6 și C, împreună cu mineralele stopează depunerea grăsimilor în organism și reduc nivelul celor existente. Este important ca supraponderalii să bea la prânz câte două lingurițe de oțet de mere într-un pahar cu apă.

Oțetul de mere este indicat și în atenuarea stărilor de oboseală și în combaterea constipației sau crizelor biliare. În astfel de afecțiuni specialiștii recomandă consumul a două lingurițe, dizolvate în puțină apă, iar leacul se bea treptat.

În caz de migrena se fricționează cu oțet tâmplele și ceafa.

Otețul de mere te ajută să îți menții sănătatea și stimulează sistemul imunitar. De asemenea, este un antibiotic natural și are proprietăți antiseptice.

Sanatate - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Articole precedente

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.