☀ HOT DEALS ☀
Ai 10% reducere pentru toate produsele din categoria Dulciuri, patiserii.
0zile :00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Noul Supliment pe Baza de Ulei de Cocos + 3 Beneficii Neasteptate

Noul Supliment pe Baza de Ulei de Cocos + 3 Beneficii Neasteptate
     

Grasimile saturate sunt grupate ca fiind cu influenta negativa asupra sanatatii. Insa exista mai multe tipuri de grasimi saturate, iar acestea nu sunt deloc similare.

Uleiul de cocos este compus aproape in totalitate din grasimi saturate, insa contine de asemenea trigliceride cu lant mediu, care stopeaza cresterea colesterolului precum restul grasimilor saturate.

Uleiul de cocos sub forma de capsule, promoveaza sanatatea cardiovasculara, are beneficii antioxidante si mai presus de toate, ajuta in pierderea in greutate!

Beneficiile Trigliceridelor

Trigliceride cu lant mediu care se gasesc in mod natural in uleiul de cocos, au beneficii imediate asupra energiei, pentru silueta, minte si starea ta de bine!

Chiar daca acestea sunt grasimi saturate, ele defapt functioneaza ca si carbohidratii, fiind digerati cu usurinta, contribuind la sporirea energiei.

Promoveaza Sanatatea Inimii

Uleiul de Cocos promoveaza sanatatea cardiovasculara, in urma unor studii, uleiul de cocos previne cresterea presiunii din sange si imbunatateste sanatatea vaselor de sange, influentand direct sanatatea cardiovasculara.

Promitator Pierderii in Greutate

Suplimentul organic pe baza de ulei de cocos virgin a demonstrat rezultate promitatoare celor care isi doresc un metabolism mai rapid. Alaturi de o dieta cu putine calorii, pierderea grasimilor abdominale va fi mai rapida, iar schimbarile fizice vor fi vizibile.

In procesul de achizitionare a suplimentelor pe baza de cocos, sunt recomandate strict cele din ulei de cocos virgin, 100% natural. Astfel este asigurata evitarea chimicalelor. Uleiul de cocos virgin contine mai multi antioxidanti decat uleiul de cocos procesat. Adams Vision a creat noul supliment din ulei de cosos extra virgin, 100% natural!

Sanatate - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.