⚡ PROMO ⚡
Ai 8% reducere pentru toate produsele din categoria Uleiuri cosmetice.
00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Mierea de Manuka in sarcina

Mierea de Manuka in sarcina
     

Sarcina este perioada în care trebuie să acordăm mai multă atenție sănătății și bunăstării noastre. În acest articol vor fi prezentate beneficiile consumului mierii de Manuka în sarci.

Este mierea de Manuka sigură de consumat în sarcină?

Da, mierea de Manuka este sigur de consumat în timpul perioadei de sarcină. Nu sunt recomandări pentru a evita mierea de către gravid, decât dacă suferi de diabet de tip 1, tip 2 sau diabet gestațional.

În timpul sarcinii sistemul imunitar se schimbă pentru a proteja atât mama cât  și copilul. Sistemul imunitar al gravidei depune un efort mai mare și din cauza acestui lucru crește riscul de a dezvolta infecții. Indiferent de perioada anului, tusea si durerile de gât pot sa apară. Înainte de sarcină, se puteau consuma siropuri pentru tuse sau pastile pentru durere în gât, dar în timpul sarcinii acestea se pot înlocui cu 1 linguriță de miere de Manuka.

UMF conține proprietăți antibacriene. Asigură un sistem imunitar puternic, astfel încât organismul să poată lupta împotriva bacterilor. Mierea de Manuka este benefică și împotriva ulcerului de stomac și poate îmbunătății sistemul digestiv.

Beneficiile mierii de Manuka

Unul cele mai inconfortabile simptome din timpul sarcinii sunt arsurile la stomac. Acestea provoacă un disconfort, dar este normal deoarce nivelul hormonilor variază în timpul sarcinii. Acidul gastric provoacă durere și disconfort în epigastru (plexul solar), iar mierea de Manuka ameliorează cu ușurință arsurile gastrice.

Greața, fără îndoială este cel mai popular simptom, în parteneriat cu grețurile matinale. Acest duo poate fi periculos deoare poate provoca o scăderea a apetitului care la rândul său poate duce la alte complicații.

Un regim alimentar bine echilibrat este important pentru femeile însărcinate, iar nerespectarea acestui lucru poate afecta atât mama cât și fătul.

Greturile matinale sun asociate cu vărsături care pot provoca deshidratare. Mierea de Manuka suprimă senzația de greață și previne vărsăturile. În plus, în circumstanțele în care femeia însărcinată vomită, mierea de Manuka readuce nutrienții pierduți în urma acestui lucru.

Mierea de Manuka este o modalitate excelentă de a menține suplețea și elasticitatea pielii. Ajută la reducerea inflamației și la menținerea pielii hidratate, toatea reducând probabilitatea de a dezvolta vergeturi.

Candidoza (afta) este frecventă în timpul sarcinii. Folosirea iaurtului și unei mieri multiflore în locul unei creme antifungice ar putea fi benefică în mod natural. Mierea de Manuka cu evaluari UMF10+ sau MGO250+ indică faptul că miere de Manuka ete de calitat, cu proprietăți terapeutice.

UMF-ul din mierea de Manuka ajută femeile însărcinate în timpul și după sarcină prin reducerea vergeturilot. Minimizează utilizarea medicamentelor în timpul sarcinii. Utilizarea zilinică și regulată a mierii de Manuka poate fi benefică.

Cum poți alege mierea de Manuka

Puterea mierii de manuka depinde de nevoie. Există o listă prin care puteți alege o miere de Manuka de calitate superioară cu un efect terapeutic puternic

  • Grade 2+, MGO 30+ este bună pentru mâncat, dar are un efect terapeutic scăzut
  • Grade 5+, MGO 85+ are beneficii generale pentru sănătate la un consum regulat
  • Grade 10+, MGO 250+ întărește sistemul imunitar și susține vindecarea naturală
  • Grade 15+, MGO 500+ are un efect terapeutic intens și poate fi utilizată ca și remediu natural
  • Grade 20+, MGO 800+ rar și greu de găsit, bogată în minerale, antioxidanți și bioflavonoide

Când trebuie evitată mierea de Manuka

Toate tipurile de miere sunt un îndulcitor natural. Deoarece conține glucoză și fructoză, toate formele de miere trebuie considerate ca și zahăr pentru cei care suferă de diabet de tip 1, tip 2 sau gestațional. Discutați cu medicul dumneavoastră despre utilizarea mierii în timpul sarcinii.

Nicio formă de miere nu trebuie administrată copiilor sub vârsta de un an. Mierea naturală poate conține o toxină bacterianț care poate face ca sugarii să se îmbolnăvvească grav (în timp ce este complet sigură pentru adulți).

Lucruri de retinut despre mierea de manuka si sarcina

  • este inofensiv în timpul sarcinii
  • este infoensivă în timpul alăptării
  • este sigura pentru sugări când este aplicată pe piele
  • este periculoasă pentru uz inter la copii sub 12 luni

Sanatate - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.