✨ TENTATIA ZILEI
Ai 14% reducere pentru toate produsele din categoria Ceaiuri medicinale compuse.
00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Imunitatea- un scut împotriva iernii

Imunitatea- un scut împotriva iernii
     

 

Există diferite moduri de a vă întări sistemul imunitar într-un mod natural, care vă va ajuta să luptați cu bine cunoscuta răceală de pe timpul iernii. Dacă răcești, un sistem imunitar mai puternic te va ajuta să duci o luptă mai ușoară cu aceasta, ceea ce duce la o vindecare mai rapidă ori putem chiar să evităm pe tot parcursul iernii un astfel de scenariu. 

 

Noi cunoaștem câteva secrete pentru a întreține acest “scut”, iată câteva dintre ele:

 

  1. Somnul regulat

Un somn de calitate dă timp sistemului imunitar să se recupereze și să se regenereze în timp ce corpul este inactiv. Una dintre modalitățile cele mai eficiente pentru a vă asigura că aveți un somn calitativ este de a lăsa dispozitivele electronice înafara dormitorului, să vă relaxați înainte de somn fără utilizarea acestora. Unul din mecanismele de acțiune a somnului asupra sistemului imunitar se referă la faptul că acesta își îmbunătățește capacitatea de a-și aminti cum să recunoască și să reacționeze la diferiți “agresori”, în timp ce dormim.

 

  1. Bea multă apă

Apa joacă un rol foarte important în lupta organismului nostru cu cu diferite bacterii, mai ales când vine vorba de funcția imunitară. Hidratarea permite celulelor imunitare să circule corect în organism și să lupte împotriva infecțiilor.

 

  1. Mențineți sub control nivelul de stres

Suntem siguri că perioada sărbătorilor a fost stresantă pentru mulți dintre noi, probabil cel mai greu a fost să menținem stresul sub control. Când corpul tău este supus unui stres continuu, celulele albe din anumite regiuni ale creierului se izolează ceea ce slăbește sistemul imunitar, iar noi suntem mai expuși virușilor ceea ce face lupta mai grea împotriva acestora.

 

  1. O dietă echilibrată și sănătoasă

Vitaminele și mineralele se regăsesc într-o multitudine de mâncăruri (supă de pui, citricele, broccoli, usturoiul, ghimbirul, spanacul, migdalele), poți începe o alimentație ideală pentru sistemul tău imunitar chiar de astăzi, nu e niciodată prea târziu. Iată câteva alimente care cresc imunitatea: 

 

  • Kiwi, mai bogat în vitamina C decât o lămâie

  • Coacazele negre, afinele și murele, conțin cei mai mulți antioxidanți

  • Strugurii negri, bogați în resveratrol, cel mai puternic antioxidant din natură

  • Macesele și cătina

  • Usturoiul și ceapa

  • Echinaceea

  • Ghimbirul și turmericul

  • Mierea, propolisul și polenul crud

  • Iaurtul

  • Cereale integrale

  • Varza, brocoli, spanacul, sfecla roșie și morcovii;

  • Ardeiul iute

 

  • Ceai Echinaceea 20dz Fares

    Ceai Echinaceea 20dz Fares

    5,50 lei
    Echinaceea isi are originea in America de Nord. Utilizarile sale medicinale sunt cunoscute in special in subcontinentul indian. Este considerata a fi un medicament "bun la toate". Acest lucru se datoreaza faptului ca aceasta planta este capabila sa vindece orice boala, de la o simpla raceala la cancer.Echinaceea are proprietati antibacteriene, antifungice si antivirale. Prin urmare, poat ...
  • Raceala & Gripa 25cps Pro Natura

    Raceala & Gripa 25cps Pro Natura

    9,50 lei
    Compozitie: Cynosbati fructus (maces) 0,040g, Echinaceea purpureea herba 0,010g, Salicis cortex (salcie) 0,020g. Proprietati: Raceala si gripa are un continut ridicat in vitamina C, care impreuna cu Echinaceea purpureea herba si scoarta de salcie, reprezinta trei produse vegetale care actioneaza eficient, prevenind simptomele racelii sau ale gripei dureri musculare si articulare, oboseala perma ...
  • Raceala si Gripa Forte, 60cpr, Pro Natura

    Raceala si Gripa Forte, 60cpr, Pro Natura

    19,90 lei
    Raceala si Gripa Forte, 60cpr, Pro NaturaProprietati:reduce disconfortul asociat starilor gripale (febra, secretii nazale, iritatii ale faringelui si amigdalelor, tuse, dureri osteo-musculare, cefalee);asigura un efect antiseptic la nivelul aparatului respirator;asocierea principiilor active din plante cu vitamina C si Zinc intareste apararea organismului prin stimularea sistemului imunitar.Consum ...
  • Hapciu Raceala si Gripa 30cps Fares

    Hapciu Raceala si Gripa 30cps Fares

    26,71 lei
    Ingrediente/capsula:Scoarta de salcie (Salicis cortex) 202,4 mgextract de astragalus (Astragali radix) standardizat in min. 70% polizaharideextract de scoarta de salcie (Salicis cortex) standardizat in min. 15% salicina 44 mgusturoi (Allii sativi bulbus)cretusca (Ulmariae herba)sovarv (Origani herba) 4,4 mg.Astragalusul sau Unghia gainii a fost folosit in medicina traditionala chineza de mii de an ...

 

Iarna este foarte important să acordăm prioritate întăririi sistemului imunitar, cele mai bune metode fiind somnul bun, reducerea stresului, mâncare sănătoasă, hidratarea. Pentru toate acestea noi vă punem la dispoziție o gamă larga de vitamine pe care le puteți găsi chiar aici https://www.vitamix.ro/produse/categoria/vitamine-si-minerale , în același timp venim în ajutorul tău și cu o gamă largă de mâncăruri sănătoase pe care le poți studia aici https://www.vitamix.ro/produse/categoria/mancare-sanatoasa .

 

Sanatate - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Articole precedente

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.