Luna Herbagen
-20% din pretul original la toate produsele
00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Imunitatea în sezonul rece

Imunitatea în sezonul rece
     
Dacă sunteți unul dintre cei care se luptă în prezent cu gripa de sezon, ar fi timpul să vă asigurați că dieta dumneavoastră nu vă face vulnerabili la microbi. În timp ce nu există dovezi puternice în legătură un anumit produs alimentar pentru tuse și prevenirea răcelii, exista o serie de alimente care sunt cruciale pentru funcționarea optimă a sistemului imunitar.
 
În timp ce un aport optim de vitamina C este important pentru funcționarea sistemului imunitar, la fel este zincul. Puțini oameni au un aport scăzut de vitamina C, dar mulți alți au un aport scăzut de zinc, în special de femeile și copiii. Zincul se găsește în special în carnea roșie slabă și fructele de mare, și în cantități mai mici, în pâine din cereale integrale, nuci și cereale pentru micul dejun. 
 
Zincul este implicat în dezvoltarea și funcționarea luptei împotriva infecțiilor celule albe din sânge ale organismului. Adulții au nevoie de opt până la 12 de miligrame de zinc pe zi, din care jumătate se află într-o bucată de carne roșie slabă, și aproape toată cantitatea necesară de zinc se regăsește într-o singură stridie. Odată ce s-a ajuns la nivelul optim de zinc, atunci vă puteți concentra pe fructe proaspete și legume, care sunt surse bogate de antioxidanti puternici, inclusiv vitamina C, care ajută la protejarea celulelor organismului împotriva deteriorarii și a infecțiilor.
 
În cele din urmă, nu uitați să păstrați aportul de lichide din organism. Deshidratarea nu poate agrava doar simptome de tuse și gripă, dar dăunează și sistemului de digestie în general. Dacă credeți că ați consumat mult mai puțină apă în timpul iernii, puteți trece pe ceai verde, care conține o serie de antioxidanți și a fost demonstrat, de asemenea, că acesta ajută la creșterea ratei metabolismului în cazul în care trei sau mai multe cești sunt consumate în fiecare zi. 

Sanatate - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.