Luna Herbagen
-20% din pretul original la toate produsele
00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Epilepsia

Epilepsia
     

Ce este epilepsia?
Epilepsia este o condiție comună care provoacă convulsii. Aceste convulsii sunt cauzate de explodarea unor activități electrice produse în creier care nu sunt deloc normale. Convulsiile mai pot provoca probleme în controlarea mușchilor, a vorbitului, în viziune sau conștientizare. Acestea nu durează de obicei foarte mult timp, dar pot fi foarte înfricoșătoare. Vestea bună este că tratamentul lucrează pentru a controla și pentru a reduce aceste crize.

Ce cauzează epilepsia?
După părerea medicilior nu știm încă ce cauzează epilepsia. Mai puţin de jumătate din persoanele cu epilepsie știu de ce au dezvoltat această boală. Uneori o altă problemă cum ar fi, o tumoară pe creier, infecţie la nivelul creierului, sau accident vascular cerebral, poate fi cauza epilepsiei.

Care sunt simptomele epilepsiei?
Principalele simptome ale epilepiei sunt convulsiile repetate fără avertisment. Fără tratament aceste convulsii vor fi din ce în ce mai rele și mai dese.
Există mai multe feluri de convulsii. Tu poate suferi doar de una dar unii oameni au mai multe feluri de convulsii. Acestea ar fi:
-pierdere simțurilor
-pierderea controlului asupra mușchilor
-pierdere conștiinței
-halucinații

Cum este tratată?
De-al lungul timpului, cercetătorii au observat în detaliu convulsiile persoanelor diagnosticate cu epilepsie. Scopul ar fi să găsească un medicament eficace, care cauzează cele mai puţine efecte secundare. Trebuie încercate mai multe variante de tratamente pentru a afla care este corespunzătoare pentru fiecare persoană în parte, care rărește aceste convulsii și care are cele mai puține efecte secundare. După ce ai găsit acel medicament care te ajută cu adevarat trebuie administrat exact cum este prescris de medicul tau. Cel mai sigur mod de a preveni acele convulsii este de a avea medicamentul prezent în organism. Pentru acesta trebuie administrat doza recomandată, la orele fixe recomandate.

Sanatate - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Articole precedente

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.