Zilele Apiland
toate produsele cu -14% reducere
00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Epilepsia

Epilepsia
     

Ce este epilepsia?
Epilepsia este o conditie comuna care provoaca convulsii.Aceste convulsii sunt cauzate de explodarea
unor activitati electrice produse in creier care nu sunt deloc normale.Convulsiile mai pot provoca probleme in controlarea muschilor, a vorbitului, in viziune sau constientizare.Acestea nu durează de obicei foarte mult timp, dar ele pot fi foarte infricosatoare.Vestea bună este că tratamentul lucreaza pentru a controla si a reduce aceste  crize.


Epilepsia nu este un fel de  boala psihica sau retardatie.El nu afecteaza cat de bine gandeste sau invata o persoana. Nu poti lua epilepsia de la o alta persoana (ca pe o raceala) cum nici alte persoane nu pot lua de la tine.

Ce cauzeaza epilepsia?

Dupa parerea medicilior nu stim inca ce cauzeaza epilepsia.Mai puţin de jumătate din persoanele cu epilepsie stiu de ce il au.Uneori o alta problema cum ar fi o tumoare pe creier,, infecţie de  creier, sau accident vascular cerebral, poate fi cauza epilepsiei.

Care sunt simptomele epilepsiei?
Principalele simptome ale  epilepiei sunt convulsiile repetate fara avertisment.Fara tratament aceste convusii vor fi din ce in ce mai rele si mai dese.
Exista mai multe feluri de convulsii.Tu poate suferi doar de una dar unii oameni au mai multe feluri de convulsii.Acestea ar fi:
-pierdere simturilor
-pierderea controlului asupra muschilor
-pierdere constiintei
-halucinatii

Cum este tratata?
Medicina a observat mai multe persoane cu epilepsie in timp de convulsie.Scopul ar fi sa găseasca  un medicament eficace, care cauzează cele mai puţine efecte secundare. Trebuie incercate mai multe variante de tratamente pentru a afla care este corespunzatoare pentru fiecare persoana in parte, care rareste aceste convulsii si care are cele mai putine efecte secundare.Dupa ce ai gasit acel medicament care te ajuta cu adevarat trebuie administrat exact cum este prescris de medicul tau.Cel mai sigur mod de a preveni acele convulsii este de a avea medicamentul respectiv cu permanenta prezent in organism.Pentru acesta trebuie administrat doza recomandata, la orele fixe recomandate.

Sanatate - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Articole precedente

Ce si cum sa mancam iarna?

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.