DAILY DEALS
Ai 8% reducere pentru toate produsele din categoria Remedii naturale.
00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Eliminarea toxinelor cu Aloe Vera

Eliminarea toxinelor cu Aloe Vera
     

Planta de Aloe Vera are fructe cărnoase care conțin multe vitamine și minerale de care are nevoie organismul nostru pentru ai întării sistemul imunitar. Cura trebuie făcută pe timp de iarnă.

Ca planta să aibă remediile terapeutice trebuie să ajungă la maturitate, care este după trei ani. Prin conținutul ei bogat în vitamine (270 vitamine), minerale, aminoacizi este recomandat mai ales vârstnicilor și pentru cei aflați în convalescență.

Aloe Vera stimulează și producția de anticorpi și ajută la eliminarea radicalilor liberi care se formează din cauza alimentației necorespunzătoare și a poluarii din exterior. Cura cu Aloe Vera este recomandată și bolnavilor de cancer. În urma cercetărilor făcute s-a demonstrat că sucul de Aloe Vera încetinește răspândirea tumorilor. Și pentru cei cu sensibilitate a tractului digestiv este recomandat, eliminând majoritatea bacteriilor și ciupercilor care ne pot infecta tractul digestiv. Curele cu gel de Aloe Vera trebuie făcute de două sau de trei ori pe an.

Se poate administra și copiilor dar nu mai mici de 2 ani. În timpul curei trebuie să mărim consumul de lichide pentru a favoriza eliminarea toxinelor.

Sanatate - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Articole precedente

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.