⚡ PROMO ⚡
Ai 12% reducere pentru toate produsele din categoria Creme cosmetice.
00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Efectele drogurilor!

Efectele drogurilor!
     
Orice drog contine venin...si poate ucide. Toate tipurile de droguri sunt o otrava pentru corp si minte. Efectele drogurilor sunt diferite la fiecare in parte si depind si de cantitatea consumate de persoana.Fiecare drog luat in masura mica functioneaza ca stimulant, luat in masura mare ca sedativ iar consumat in cantitate foarte mare ca otrava, putand ucide orice persoana.

In general cel care ia droguri o face pentru a evita conditii fizice sau psihice nedorite. Dar beneficiul in aparenta dureaza foarte putin pentru ca drogul interactioneaza in mod negativ cu fiziologia naturala a organismului. Orice drog are un efect negativ asupra corpului uman.

Alcoolul
Din punct de vedere farmaceutic este considerat un drog care in functie de doza, are efecte euforice, stimulante sau calmante. Consumat pe termen lung provoca dependenta. Intoxicarea cu alcool provoaca lipsa de coordonare a miscarii, incetinirea reflexelor, greutatea in a vorbi si cel mai grav efect:  tendinta de agresivitate. Dupa anumite studii efectuate in mai multe tari alcoolul dintre toate drogurile este cel care provoaca cel mai inalt nivel de agresivitate fata de propria persoana si fata de cei din jur.

Marijuana
Consumatorul de marijuana are senzatia ca acest drog nu are efecte daunatoare dar el nu stie ca risca starea de surmenaj, probleme de memorie si schimbari de personalitate. Exista 400 de produse chimice in fumul marijuanei, dintre care 60 cauzeaza cancerul. THC este unul dintre produsele chimice sau mai degraba otrava care ataca creierul si sistemul nervos uman.

Ecstasy
Desi in trecut era folosit ca produs farmaceutic astazi face mii de victime mai ales printre adolescenti. Folosit pentru a da stare de bine, odata pierdut efectul stimulant acest drog conduce la depresie. Studiile recente asupra ecstasy au aratat ca acesta dauneaza sistemului nervos in mod ireversibil creand asupra creierului chiar gauri.

Cocaina
Are efecte afrodisiace, da senzatia de putere si frumusete facand persoana care o consuma sa se simta centrul universului. In realitate insa are efecte colaterale(imbolnaviri cardiace, insuficienta respiratorie, cancer) devastante: persoana care abuzeaza isi poate pierde luciditatea, risca distrugerea creierului si imbolnavirea psihica pierzandu-si echilibrul realitatii pana la paranoie.
Efectul '' benefic'' al cocainei dureaza foarte putin si creaza dependenta, de aceea persoana care o consuma simte mereu nevoia de a mari dozele ajungand pana la supra doza care este letala.

Heroina
Este un derivat al morfinei si initial a fost creata pentru a trata crizele de abstinenta ale morfinei. Heroina este drogul '' de strada'' care are cel mai mare risc de ucidere a consumatorului. Un toxicodependent de heroina isi pierde valoarea etica, morala si respectul atat fata de sine insusi cat si fata de cei din jur si risca pe langa alte efecte colaterale sa se imbolnaveasca de SIDA sau sa moara.

Sanatate - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Articole precedente

Alcoolul distruge oasele!

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.