⚡ PROMO ⚡
Ai 8% reducere pentru toate produsele din categoria Insula de mirodenii.
00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Efectele drogurilor!

Efectele drogurilor!
     

Toate tipurile de droguri sunt o otravă pentru corp și minte. Efectele drogurilor sunt diferite la fiecare în parte și depind și de cantitatea consumate de o persoană. Fiecare drog luat în măsură mică funcționează ca stimulant, luat în măsură mare ca sedativ iar consumat în cantitate foarte mare ca otravă, putând ucide orice persoană.

În general cel care ia droguri o face pentru a evita condiții fizice sau psihice nedorite. Dar beneficiul în aparență durează foarte puțin pentru că drogul interactionează în mod negativ cu fiziologia naturală a organismului. Orice drog are un efect negativ asupra corpului uman. 

Alcoolul
Din punct de vedere farmaceutic este considerat un drog care în funcție de doză, are efecte euforice, stimulante sau calmante. Consumat pe termen lung provocă dependență. Intoxicarea cu alcool provoacă lipsa de coordonare a mișcării, încetinirea reflexelor, greutatea în a vorbi și cel mai grav efect:  tendința de agresivitate. După anumite studii efectuate în mai multe țări alcoolul dintre toate drogurile este cel care provoacă cel mai înalt nivel de agresivitate față de propria persoană și față de cei din jur.

Marijuana
Consumatorul de marijuana are senzația că acest drog nu are efecte dăunătoare dar el nu știe că risca starea de surmenaj, probleme de memorie și schimbări de personalitate. Exista 400 de produse chimice în fumul marijuanei, dintre care 60 cauzeaza cancerul. THC este unul dintre produsele chimice sau mai degrabă otrava care atacă creierul și sistemul nervos uman.

Ecstasy
Deși în trecut era folosit ca produs farmaceutic astăzi face mii de victime mai ales printre adolescenți. Folosit pentru a da stare de bine, odată pierdut efectul stimulant acest drog conduce la depresie. Studiile recente asupra ecstasy au arătat că acesta dăuneaza sistemului nervos în mod ireversibil.

Cocaina
Are efecte afrodisiace, dă senzația de putere și frumusețe. făcând persoana care o consumă să se simtă în centrul universului. În realitate însă are efecte colaterale (probleme cardiace, insuficiență respiratorie, cancer) devastante: persoana care abuzează își poate pierde luciditatea, riscă distrugerea creierului și îmbolnavirea psihică pierzându-și echilibrul realităâii până la paranoie.
Efectul '' benefic'' al cocainei durează foarte puțin și crează dependență, de aceea persoana care o consumă simte mereu nevoia de a mări dozele ajungând până la supra doză care este letală.

Heroina
Este un derivat al morfinei și inițial a fost creată pentru a trata crizele de abstinență ale morfinei. Heroina este drogul '' de stradă'' care are cel mai mare risc de ucidere a consumatorului. Un toxicodependent de heroină își pierde valoarea etică, morală și respectul atât față de sine însuși cât și față de cei din jur și riscă pe langă alte efecte colaterale să se îmbolnăvească de SIDA sau să moară.

Sanatate - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Articole precedente

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.